About Me

XMAS COUNTDOWN: adventkalenders die aftellen naar kerst nóg leuker maken

15/12/2018

Voor ons toch maar geen chocolaatjes dit jaar, maar wél beautyproducten in kleine vakjes. Wij tellen graag in schoonheid af naar het eindejaar en doen dit met deze must-have adventkalenders. Wij ontvingen dit najaar maar liefst twee hele leuke, maar zeer verschillende beauty adventkalenders in onze bus. Bekijk ze hieronder!

Kiehl’s adventkalender 

Het is niet langer een geheim dat wij beide enorme Kiehl’s fan zijn. Deze adventskalender was dan ook eentje die op ons kerstlijstje stond. We mogen onszelf vanaf nu elke dag in de watten leggen met 24 kleine beauty cadeautjes.

De verpakking van de adventkalender brengt meteen een gezellige kerstfeertje met zich mee: lekker kleurrijk en druk. Zo hebben we het graag met kerst. Hoe meer tierlantijntjes, hoe beter.

Maar met wat is de adventskalender nu gevuld?! De kalender zit VOL met beautyproducen van Kiehl’s: van crèmes tot lippenbalsem en van maskertjes tot oil drops. Verzamel zo de leukste miniatuurtjes van Kiehl’s. Plezier verzekerd!

Doe mee aan de countdown met Kiehl’s

No spoilers: wij willen liever niet verklappen wat er allemaal inzit, maar jullie kunnen wel mee aftellen met ons! Check elke dag onze Instagram stories en doe mee aan de countdown naar kerst!

Babor adventkalender

Nog eentje die we met plezier onder onze kerstboom vinden: de Babor adventkalender. Babor is een luxe beauty merk die zich toelegt op kwaliteit en schoonheid van de huid. Eén van hun stokpaardjes zijn de alom gekende ‘ampulles’ van Babor. Deze ampulles gebruik je elke dag om er op het einde van de kuur stralend uit te zien. Je voelt ‘m al aankomen: Babor kwam met het lumineuze idee om er eentje te maken met 24 ampulles. Zo zien wij er stralend uit op kerstmis!

De verpakking van de Babor adventkalender ziet er luxueus en subtiel uit met zijn zwart en gouden uiterlijk. Eén op éen met het merk dus. Deze zetten wij maar al te graag neer in onze living.

Elke dag zit er een andere ampulle in: gaande van een verstevigende werkstof tot een ampulle om maximum te hydrateren.

Nog enkele van onze favorieten adventskalenders

Rituals advent kalender

 

L’occitane advent kalender 

Revolution advent kalender

Atelier cologne advent kalender

 

Hoe tel jij af naar kerstmis?!

 

 

Share:
Previous Post Next Post

Lees ook

Leave a Reply