About Me

WINTER MODE: onze winterjas dit seizoen | Classy of gewaagde print?

09/12/2018

Het is niet ondenkbaar dat de temperaturen binnenkort overdag onder de nul graden duiken. Het zou – naar horen zeggen –  een barre winter worden. Brrr! Het is dan geen overbodige luxe om een warme winterjas te shoppen. Deze winter zullen er weer veel verschillende soorten jassen uit onze kleerkast worden gehaald. Wij gingen shoppen bij Noba om onze ideale winterjas te vinden. 

De classy beige mantel met pels

Beige mantel van Comma – Noba

Dit jaar kies ik graag om de winter stijlvol door te komen. Dat kan met de eeuwige klassieker – terug van nooit weggeweest – mantel. De lange mantel kan zowat elke outfit omtoveren in de meest elegante look. Nog een pelsje erbij aan de hals en de look kan niet meer stuk! 

Toegegeven: elke winter koop ik een beige jas. Ik ben verliefd op de kleur als het om jassen gaat, omdat de kleur meteen een heel klassevol gevoel uitstraalt. Toen ik deze tijdloze klassieker zag hangen in de rekken was ik dus meteen verkocht. De structuur van de mantel is ook heel apart: de stof bestaat precies uit een kort ‘vachtje’, waardoor de jas heel zacht oogt. #aaibaar

De geweldige (nep)bont kraag trok me nog sneller over de streep, om de jas niet in de winkel achter te laten. Het pelsje maakt de jas misschien niet 5x zo warm, maar wel 5x zo stijlvol.

Ik hou ervan om hoeden te dragen. Mutsen zijn al iets minder mijn ding, maar dan ga ik graag voor de stijlvolle tussenoplossing: de baret. Ik hou ervan om de kleur van mijn jas ergens in mijn outfit te laten terugkomen. Deze look is dus de ideale match!

De gewaagde tijger jas

We zagen dit seizoen al eerder tijgerprints in alle vormen en kleuren terugkomen. Zoveel tijgerprints waren er te bespeuren dat wij het bijna beu werden. Ik nam mezelf dan ook voor om misschien toch maar geen tijgerprints meer aan te schaffen. Dit lukte, tot het moment dat we samen bij Noba gingen shoppen. Mijn plan viel in deugen, want midden in de winkel hing een mooie tijgerjas te pronken. Ik moest en zou deze passen. #zelfverzekerd

Jas met tijgerprint – Noba

En ja hoor, eenmaal ik de jas aan had was ik helemaal verliefd. De jas van Morgan voelt héél erg warm en kwalitatief aan. #induffelen

De print van de tijgerjas is eentje van een jaguar. Een prachtig machtig dier! Als ik deze jas aantrek, voel ik mij op 1, 2, 3 zelfzekerder. Het is dan ook echt zo dat kleren je een  bepaalde aura kunnen geven of deze aura kunnen versterken. Deze zorgt voor het power-woman-gehalte!

Combineer onder deze warme jas een eenvoudige pull en shirt. De print zelf is al best druk dus ga voor eenvoud. Deze witte rolkraag is dus ideaal hiervoor. De tint komt bovendien terug in de jas. Zo krijg je een harmonisch geheel. 

Benieuwd wat je nog allemaal kan vinden bij Noba?! Bekijk zeker onze vorige blogposts: onze eerste ervaring met Noba in ‘Lentemode: geshopt bij Noba‘, onze herfstlook ‘herfstmode: de okergele jas en highwaist broek‘, of kies je favoriete outfit in het artikel ‘herfstmode: classy zwart-wit of stoer aubergine?

Voor welke jas kies jij?!

In Fashion by
Share:
Previous Post Next Post

Lees ook

Leave a Reply