About Me

WEDSTRIJD: Win 2x een ‘Ana Hickmann’ zonnebril

02/12/2018

Yes! Het is weer zover: wij hebben weer een superleuke GIVEAWAY in petto!  

Wij dragen het hele jaar door fancy zonnebrillen. Want tijdens de wintermaanden is het erg belangrijk je ogen te beschermen tegen de zon. Dit vergeten we maar al te vaak. Net zoals we onze huid moeten beschermen tegen de zon (ook in de wintermaanden!), is het belangrijk om bij zonnig winterweer je sunnies uit te halen. Zeker als er een wit tapijtje zich over België werpt, komt een modieuze zonnebril van pas.

Een zonnebril is niet enkel iets erg nuttig, het is voor ons echt een fashion item, of het nu winter of zomer is. Zo zijn we gek op de brillen van Ana Hickmann. Lees hier meer over in onze blogpost ‘Hoe statement brillen je look maken’.

Wij geven maar liefst twee (!) ‘Ana Hickmann’ zonnebrillen weg! Wat moet je daarvoor doen? Simpel: scroll snel verder!

Giveaway: Ana Hickmann zonnebrillen

1. De Ana Hickmann pilotenbril

Het eerste model dat we weggeven is geïnspireerd op de pilotenbrillen. Deze blijven erg in de mode en ook nu gaan ze erg goed. Deze brilvorm past natuurlijk niet iedereen zomaar mooi op de neus. Deze bril matcht vaak het beste bij mensen met een iets langer gezicht, met hoge jukbeelderen en een smalle kin. Denk maar aan Sarah Jessica Parker. Bij deze types staan grote oversized brillen, maar ook een pilotenbril is een aanrader.

 

 

2. De Ana Hickmann classy bril

Deze bril  is een groter model dan de pilotenbril met een erg mooie afwerking. Het glas zweeft werkelijk tussen het frame en dit geeft de bril een extra glamoureus uitzicht. Heb je een reisje geboekt naar Saint-Tropez of wil je gewoon een zeer chique zonnebril, dan is deze helemaal iets voor jou.

 

Wat moet je doen om te winnen?

  • Like de foto en tag 2 vriendinnen onder het bijhorende bericht op onze Instagram pagina
  • Volg @fivemoreminutes_blog + @goeyeweareurope op instagram
  • OF
  • Like onze Facebookpagina, die van GO eyewear europe en Optic Markt , like de foto & tag 2 vriendinnen onder het bijhorende bericht l (tip: zet dit bericht op openbaar, anders kunnen wij dit niet zien).
  • Zeg hierbij welke bril je verkiest.

Extra kans? Deel deze giveaway op je Facebook of instagram verhaal!

De winnaar zal getrokken worden uit de deelnemers van Facebook én Instagram. Deelnemen aan de wedstrijd kan t.e.m. 26 december . De winnaar wordt openbaar bekend gemaakt op 27 december . Deze wedstrijd is enkel voor personen die wonen in België en Nederland. Wij nemen persoonlijk contact op met de winnaar.

So take five, doe mee & win!
Veel succes! ☘

xoxo
Helena & Nele

 

Share:
Previous Post Next Post

Lees ook

Leave a Reply