About Me

WEDSTRIJD: Win een ‘Ana Hickmann’ zonnebril

28/03/2018

Wij zijn in alle staten, want wij hebben goed nieuws! De zomerse zon staat voor de deur en wij mogen een de leukste items weggeven om je helemaal voor te bereiden op die heerlijke zonnestralen. Wij geven maar liefst twee(!) ‘Ana Hickmann’ zonnebrillen weg! Wat moet je daarvoor doen? Simpel: scroll snel verder!

Wij geven twee Ana Hickmann zonnebrillen weg!

Welke 2 brillen zijn er te winnen?

1. Catwing sunglasses – Ana Hickmann t.w.v. 189 euro

Dit catwing model van Ana Hickmann is ideaal voor de echte fashionista’s onder ons. De bril heeft een zwart-oudroze kleur met goude afwerking aan de benen van de bril.

Bovendien zit deze fashion zonnebril verpakt een super leuke brillendoos. #dierenprintlove

Benieuwd hoe deze zonnebril op je neus staat?! bekijk dan onze blogpost ‘Lentemode: hoe statement zonnebrillen je look maken‘ om meer foto’s te bekijken van de bril!

2. Subtiele cateye zonnebril t.w.v. 179 euro

Liever iets neutraler?! Deze zonnebril heeft ook een catwing-vorm, maar is een stuk subtieler. Ook het montuur in het algemeen is minder high-fashion maar nog steeds erg uniek. Wij zijn alvast verliefd op de goude afwerking, de subtiele neusbrug en het elegante logo aan de zijkant.

Natuurlijk is bij deze zonnebril ook een fancy bijhorende brillendoos!

Wil je weten hoe deze zonnebril op je neus staat?! bekijk dan onze blogpost ‘Lentemode: hoe statement zonnebrillen je look maken‘ om meer foto’s te bekijken van de bril!

Wat moet je doen om te winnen?

Iedereen maakt evenveel kans! De winnaar zal getrokken worden uit de deelnemers van Facebook én Instagram. Deelnemen aan de wedstrijd kan t.e.m. 20 april 2018. De winnaar wordt openbaar bekend gemaakt op zaterdag 21 april 2018. Deze wedstrijd is enkel voor personen die wonen in België en Nederland. Wij nemen persoonlijk contact op met de winnaar.

So take five, doe mee & win!
Veel succes! ☘

xoxo
Helena & Nele

In Fashion by
Share:
Previous Post Next Post

Lees ook

3 Comments

 • Gonny

  Just what I need… statement glasses!!!

  30/03/2018 at 08:38 Reply
 • De Poorter Katie

  Heb geen zonnebril mijne is stuk 😭 kan niet tegen de zonnestralen

  01/04/2018 at 14:01 Reply
 • Diny Gijsberts

  Catwing
  Volg op instagram onder Momzymom

  02/04/2018 at 19:24 Reply
 • Leave a Reply