About Me

VOETBAL | WK ready met deze accessoires!

02/07/2018

We zien onszelf graag staan in een gigantisch voetbalstation ergens in Rusland, supporterend voor onze Rode Duivels… nu ja, dat wensen we althans. Dit idee compenseren we dan ook ruim door enthousiast elke match trouw te gaan supporteren voor België! Het liefst op een lokaal event zoals op ‘Bar Russia’ op de Grote markt van Sint-Truiden. Ambiance verzekerd!

Net zoals 2 jaar geleden met het EK zijn we ook dit jaar steeds op zoek naar leukste WK items . Wij shopte onze tricolore spullen bij één van onze favoriete accessoire winkel, Veritas. 

We gaan ons straks volledig geven  tegen Japan! Supporter je mee?!

1. A quote will do the trick?

T-shirt ‘I believe we will win’ WK – 10 euro 

Yes, we believe we will win! That’s the spirit. Met een quote op je shirt (zeker met goudgedrukte prints) ga je helemaal fancy naar de match. Je kan je outfit zo duivels maken als je zelf wil. Onthou: overdrijven mag. Ga helemaal ‘red’ en maak de look ad met een pet of duiveloortjes, Wk-oorbellen of zoveel meer!

2. Fancy WK-sjaaltje (favo!)

Accessoirelint/sjaal met Belgische driekleur – 6,99 euro 

Dit sjaaltje met de drie kleuren van de Belgische vlag is ons favoriete musthave (!) voor dit WK. Je kan het dragen als elegant sjaaltje, maar ook als haarband, sjaaltje om te binden aan de handtas, aan je riem, rond je enkels,.. je kan het zo gek niet bedenken. TIP: geen tijd om na je werk snel om te kleden in een duivelse outfit? Prop dit sjaaltje in je handtas, bind ‘m om en klaar!

Helena: “Omdat de matchen door de week zijn kom ik pas net op tijd aan na m’n werk om de match te volgen. Dan is een WK-metamorfose onmogelijk en ga ik gewoonlijk voor dit handige sjaaltje!”

3. Duivelse diadeem

Diadeem met duivelsoren – 3,99 euro

Deze klassieker mocht natuurlijk niet ontbreken. De duivelse oortjes mét een girly twist. Om helemaal uit de bol te gaan, als een échte duivel. (en ja, ook om je stijlvol én toepasselijk je haar uit je gezicht te houden).

4. Zwieren met zwart-geel-rood

Belgische valg – 9,95 euro

Belgische vlaggen kunnen we tegenwoordig overal spotten en dat geeft ons zo een zalige samenhorigheidsgevoel. We are ONE NATION! Waarvoor het WK al dan niet goed is ;-). Deze vlag van Veritas is toch net dat tikkeltje leuker door het opschrift. We dragen deze ook gewoon graag op onze rug en als er een goal valt, zwieren we ermee in het rond. Olé!

5. Duivels tasje

Schoudertas met duiveltje – 14,99 euro 

Dit tasje is zo AWESOME! Er geraakt bovendien echt veel in, al oogt het een kleiner tasje. Hierbij is je outfit helemaal on point. Je hoeft dan niet te overdrijven met dat typische voetbalshirt dat vaak niet zo stijlvol is. Ga eerder voor een basic shirt zoals hierboven en dit combineer met dit duivelse handtasje.

6. Oorbellen à la Belgique

Lange oorstekers met ring en staafje – 6,99 euro

Ga je voor een subtiele WK oorbel met 1 kleur of ga je liever all the way? Met de opvallende tricolore oorbellen val je zonder twijfel op!

7. Tricolore pet

Pet met glittertjes in driekleur –  7,99 euro 

Bij de eerste WK match was het – zoals de laatste maand – mooi weer. Maar als de zon komt piepen, willen we nog steeds elke seconde van de match meemaken. Een pet of zonnebril was dan ook welkom en yes, ook dit hebben we kunnen versieren! Mét subtiele glittertjes op de pet voor een extra fijne touch.

8. Wimpers voor je schoenen

Schoenfranjes WK – 8,99 euro

Olala! Dit is misschien toch wel ons tweede favoriete item (we kunnen niet kiezen). Deze schoenwimpers die je sneaker helemaal opvrolijken.

Nele: “ik ben hier helemaal verzot van. Ze passen op al mijn basic sneakers. Vooral de combinatie met witte sneakers is helemaal top. Je kan deze schoenfranjes super makkelijk aanbrengen op je schoen en je hoeft dus niet al je veters los te maken om dit leuke accessoire te bevestigen. Lucky me!”

 

9. Tricolore pompons

Sleutelhanger tricolor pompons – 9,99 euro

Pompons zijn en blijven zo leuk. Ze zijn niet alleen schattig om aan je handtas te hangen tijdens het WK, maar ze zijn gewoon zo knuffel- en aaibaar. We love it!

Nele: “Ik hang deze pompons ook aan mijn tas om te gaan werken en supporter op deze wijze subtiel voor onze rode duivels (maar dan toch vooral voor Moussi #knappeman).”

 

Welk(e)item(s) zou jij dragen op de halve finale (ja, daar gaan we van uit) of misschien zelfs de finale?

Share:
Previous Post Next Post

Lees ook

Leave a Reply