About Me

VLOG: op reis naar bestemming onbekend | De srprs.me onthulling

14/07/2017

Ik boekte onlangs een vakantie naar ‘destination unknown’ met srprs.me: een website waar je een reisje kan boeken, zonder dat je weet waarheen. Meer weten hierover? Lees hier het volledig artikel over mijn eerste ervaring met srprs.me.

! Abonneer je nu op ons Youtube kanaal, en volg onze vlogs !

Ik koos voor een citytrip van 4 dagen binnen heel Europa. In deze VLOG onthul ik mijn bestemming, en zie je mijn eerste reactie op de ontdekking! SPANNEND!

Conclusie: op reis met SRPRS.ME

De voorpret
Op reis gaan is altijd nieuw en spannend. Maar met srprs.me breng je een tripje plannen toch wel naar een hoger niveau van ‘excitement’. De voorpret is echt alles: normaal zoek je voor de reis wat informatie op over de bestemming, of zoek je je te pletter naar recensies over verschillende hotels. Maar die tripadvisor-stress kan je hier achterwege laten. Daarom is het toeleven naar de reis eens zo leuk! Speculeren en weddenschappen afsluiten met je vrienden, waar je nu eigenlijk gaat belanden of weersberichten vergelijken met bepaalde landen (ik heb – echt waar – bijna elk land opgenoemd),.. Het is eens wat anders, en zoveel meer verrassing!

De onthulling
Toegegeven, de dag op ons vertrek (wat 6u00 ‘s morgens was), had ik wel kriebels in de buik: oh ow, wat als het nu écht tegenvalt? Maar we besloten te wachten tot op de luchthaven zelf, om onze kaart te krassen en de bestemming te onthullen. Wow, de kriebels werden alsmaar groter! “Ik ga toch gewoon lekker op reis, waar stress je om?!”. En dan is het moment aangebroken: jaaaa, bestemming bekend! Zo onverwacht, en zo ontzettend leuk!

Het verblijf
Na de vlucht wacht ons al de tweede verrassing: waar verblijven we nu? In de adresgegevens zagen we wel al dat het om een Spa-hotel ging. i-de-aal! Het hotel viel ook nog eens super goed mee. Een mooi 4-sterren hotel met top ratings op Tripadvisor (jaja, ik had het zo zelf geboekt). Srprs.me belooft ook altijd een centrale ligging om de stad makkelijk te kunnen bezoeken: ook die belofte hebben ze meer dan ingelost! Vanuit het hotel was praktisch alles te voet bereikbaar.

Kortom: van begin tot einde heb ik genoten van deze hele beleving. Zowel voor de reis, als tijdens de reis. Een aanrader voor iedereen. Gewoon doen.

Lees hier het volledig artikel over mijn eerste ervaring met srprs.me:

SURPRISE: op reis naar bestemming onbekend | Review

Share:
Previous Post Next Post

Lees ook

9 Comments

 • SURPRISE: op reis naar bestemming onbekend | Review – Five More Minutes

  […] VLOG: op reis naar bestemming onbekend | De onthulling […]

  27/07/2017 at 13:13 Reply
 • Beau Bewust

  Wat onwijs gaaf zeg! Dat moet echt een beleving zijn geweest 🙂

  03/08/2017 at 08:04 Reply
 • Laura | I scream beauty

  Ohh dit lijkt me zo tof om eens te doen!!

  03/08/2017 at 10:10 Reply
 • Bianca

  Dat lijkt me ook echt eens leuk om mee te maken 🙂 verlopig zit dat hier nog niet in. Maar weet in de toekomst wel 🙂

  03/08/2017 at 10:14 Reply
 • Maaike

  Superleuk! Ik ben ook al twee keer met ze op reis geweest en twee keer een succes. Hoe vond je de stad? Nog nooit geweest, lijkt me vooral heel mooi!

  03/08/2017 at 16:17 Reply
 • Louella

  Zo’n origineel concept!! Leuk!

  03/08/2017 at 18:20 Reply
 • Neeltje | Thoughts in Style

  Wat grappig! Letland zou ik nooit zomaar heengaan dus leuk als je daar met zoiets toch wel heengaat 🙂

  04/08/2017 at 18:17 Reply
 • Susan | susanblogt.nl

  Leuk zo een paar dagen weg te gaan! Ik durf dat niet zo snel :$ Maar ben nog nooit in Letland geweest 🙂 Lijkt mij leuk!

  06/08/2017 at 18:55 Reply
 • Rouen

  Lijkt me spannend! Wel iets minder leuk voor de autisten die een reis tot in de puntjes plannen voor vertrek 🙂

  14/04/2018 at 10:04 Reply
 • Leave a Reply