About Me

VLOG: onze kapper routine | Hairsalon Lien

17/08/2020

Intussen in de ‘Corona-coupe’ verleden tijd en mogen we gelukkig weer de kappersstoel in (mits de juiste maatregelen).

Wij gingen niet lang geleden langs bij Lien, een goedlachse, lieve en bekwame kapster in onze buurt (Overhespen), die overigens ook pas haar salon een flinke facelift heeft gegeven.

Daarom leggen we graag onze kapper routine vast: van verven tot knippen.

 

Benieuwd naar het resultaat? Bekijk dan snel onze video!

Meer haar inspo? Op @lien.hairsalon kan je al haar creaties vinden!

‘Met enkele highlights en verschil in kleurtonen kreeg mijn kapsel een onmiddellijke facelift! Thanks Lien!– Helena 

‘Ik koos voor enkele tinten blond om zo een natuurlijk effect te creëren. Enkele jaren geleden ging ik voor witblond, maar mijn haar zag hier wel wat van af en brak snel af. Dit is ook erg logisch, omdat het telkens vanaf de wortel werd ontkleurd. Lien zorgde ervoor dat ze een deel van mijn uitgroei subtiel wegwerkte door meshjes te plaatsen. Ze heeft dit super gedaan!’ – Nele

In Beauty by
Share:
Previous Post Next Post

Lees ook

Leave a Reply