About Me

UNBOXING: wees helemaal jezelf met de ‘Myself Zone’ box

03/11/2020

De dagen worden korter, het weer grauwer en de corona-maatregelen swingen de pan uit. Wij hebben de laatste maanden het gevoel dat onze emoties van euforie naar verdriet en omgekeerd gaan. Het zijn bizarre tijden waarin tegengestelden niet ver zoek zijn.

Daarom heeft Goodiebox deze maand de box symbolisch dubbelzijdig gemaakt, om ons eraan te doen herinneren dat wij kiezen en dat wij aan het roer staan. Dat geldt voor alles in ons leven. Ben je een dag triest? Dat is oké! Je hoeft je daarvoor niet verontschuldigen. Of het tegenovergestelde: ben je super blij en wil je dansen? Doe maar, shake it out!

Wij pleiten ervoor, net zoals Goodiebox, dat jij je verschillende kanten omarmt. Want net die verschillen, maken je uniek. Er is geen goed of slecht. Zolang je er maar helemaal in je ‘myself zone’ van kunt genieten !

Wat zit er deze maand allemaal in de Goodiebox?

Wij nemen je, zoals elke maand, opnieuw mee in ons unboxing avontuur. Wil je liever zélf de unboxing pret aangaan? Scrol dan niet verder en ontdek gewoon zelf wat er in de box zit! Bestel hier je box.

1. Mind Spinge – Konjac Sponge with Collagen

Deze spons is ideaal om je huidverzorgingsroutine nog een level hoger te brengen. Hij geeft je huid een zachte scrub en een mooie en shimmy glow.

Hoe te gebruiken? 

 • Maak het sponsje zacht door het 3 à 5 minuutjes in warme water te stoppen.
 • Masseer je gezicht en je lichaam in met je favo zeep of reinigingsproduct.
 • Na gebruik, spoel je hem af en laat je de spons op een koele plek drogen.

Winkelwaarde: € 14

2. Slanted Tweezer – Niré Beauté

Wij zijn echte wenkbrauw addicts en hechten veel belang aan een naturelle vorm van wenkbrauwen. Daarom kozen wij onlangs om te gaan voor powderbrows. Door deze techniek hebben onze wenkies steeds (gedurende een jaar) een mooie vorm van zichzelf. Natuurlijk dienen wij onze wenkbrauwen regelmatig bij te werken. Dit doen we vaak zelf met een pincet.

Naast leuke skincare hebbedingetjes zit er in de maandelijke Goodiebox ook regelmatig een absolute beauty essential. Zoals dit pincet van Niré.

Winkelwaarde: €16

3. EYE 5 Revitalizing Eye Repair – De_CURE

Heeft Netflix je gisterenavond te lang wakker gehouden? Of heb je gewoon super slecht geslapen? Maak je dan vooral geen zorgen, want in de Goodiebox zit deze maand een top product tegen die vervelende wallen onder onze ogen. Deze eye repair crème is gemaakt van komkommer die bekend staat voor zijn ontzwellend en ontstekingsremmend effect. Plus, hij versnelt het herstellingsproces van de huid.

Dep de crème met je vingers voorzichtig rond je ogen, inclusief je oogleden. In 1, 2, 3 heb je een helderdere blik!

Winkelwaarde: €79  voor 14 ml.

4. Regenerating Stick Mask – La Rosée

Een masker aanbrengen met een stick? Ja dat kan! Voor ons is het ook de eerste keer, maar dat maakt het net zo leuk. Door Goodiebox maakte wij al regelmatig kennis met nieuwe producten en merken. Deze masker stick is daar weer eentje van. Met deze stick breng je het masker gemakkelijk en gelijkmatig aan én er plakt niets aan je vingers! Waarom hebben we hier nooit eerder aan gedacht?

Wat is er nog zo speciaal aan dit masker? Het masker bevat witte klei en deze is rijk aan silica, een stof die onze huid gaat regenereren, stimuleren en verzorgen.

Hoe gebruiken? Breng hem aan op je droge huid laat hem 5 minuten intrekken en spoel af met lauw water.

Tip: laat de klei zeker niet uitdrogen, want dan is deze niet meer actief!

Winkelwaarde: €16,90

5. Giant Pro Kajal Eyeliner – Gosh

Een mooie catwing, altijd een goed idee? Ja graag, áls het lukt tenminste. Vaak duurt het toch even voordat wij die perfecte wing hebben gecreëerd. (nope, you’re not alone in this!) Gelukkig bestaan er ook speciale eyeliners die het maken van een wing veel gemakkelijker maken.

De eyeliner van Gosh is p-e-r-f-e-c-t om een mooie lijn te tekenen. Hij droogt bovendien supersnel en geeft een intens donkere kleur. Well hello verleidelijke blik.

Winkelwaarde: €15

Verras jezelf elke maand!

Ook zin gekregen om elke maand verrast te worden door Goodiebox? Klik dan hier om je eigen Goodiebox te bestellen!

In Beauty by
Share:
Previous Post Next Post

Lees ook

1 Comment

 • Goodiebox

  Wat een leuke blogpost meiden 🙂 Thanks !!
  Liefs, Goodiebox

  06/11/2020 at 15:28 Reply
 • Leave a Reply