About Me

UNBOXING: sorry, not sorry! The ‘I’m Feeling Myself’ Goodiebox

31/08/2020

Wist je dat 95% van de vrouwen zich elke dag schuldig voelt over iets? Dat betekent dat wij vrouwen elke dag voelen dat we iets – in ons hoofd – niet goed (genoeg) doen, of dat we niet voldoen aan de verwachtingen van anderen. Iets wat al snel herkenbaar is, maar nu wij dit hier zo neerpennen, worden wij hier niet blij van. We zijn er klaar mee!

Wij willen, net zoals Goodiebox, vrouwen stimuleren om hun geluk na te jagen zonder zich daarvoor te hoeven verontschuldigen of verantwoorden.

Sorry, not sorry: denk ook eens aan jezelf

Dus: zeg nee tegen die uitnodiging voor een etentje dat je eigenlijk alleen maar energie kost. Zeg ‘ja’ op die lekkere chocolade taart, ook al at je de dag ervoor ook al een Twix en een zak chips. Voor de moeders onder ons: geef je kinderen af en toe eens die iPad zodat jij wat welverdiende tijd voor jezelf kunt pakken.

We hoeven niet het gevoel te hebben dat we ons geluk moeten verdienen en we hoeven ons ook niet schuldig te voelen over het feit dat we niet helemaal perfect zijn. Er zijn genoeg mensen die je proberen te vertellen wat je zou moeten doen, wie je zou moeten zijn, hoe je eruit zou moeten zien. De vinger! Het is dus tijd om sorry, not sorry te zijn. 

Onze maandelijkse Goodiebox laat ons eraan herinneren dat we ook eens voor onszelf moeten durven kiezen. We doen al veel voor de ander, maar als je je goodiebox ontvangt, dan is het tijd voor dat momentje voor jezelf. ENJOY!

Wat zit er deze maand allemaal in onze goodiebox?

Deze maand heeft de box een waarde van 84 euro (terwijl je de Goodiebox thuis ontvangt voor nog geen 20 euro! Nieuwe leden krijgen trouwens een leuke extra (body scrub van Huyens – écht een grote favo), waardoor de waarde van je box op 102 euro komt.

Mind Roller – Double Sided Jade Roller

Keep rolling, rolling, rolling. De Jade Roller van Moshi Moshi Mind is gemaakt van jade. Jade is een soort mineraal die als edelsteen wordt gebruikt. Wij gebruiken al langer zo’n roller en dit behoort helemaal tot ons me-time momentje.

Wij krijgen vaak de vraag wat deze vreemde roller juist doet. Wel, hij verstrakt je huid (omdat het rollen zorgt voor een betere doorbloeding van je gezicht), verfijnt je poriën en kalmeert de huid. Kortom: een leuk en ontspannend massagemoment waar je gezicht je heel dankbaar voor zal zijn!

Hoe te gebruiken? 

  • Gebruik deze roller elke dag 5-10 minuten. 
  • Je kan hem met of zonder product gebruiken (bv. serum of moisturizer). 
  • Maak uitgaande en opwaartse bewegingen (dus je nek omhoog naar je gezicht. Van je neus naar je wangen enzovoort.)
  • De grote roller gebruik je voor de grote ‘oppervlakken’. De kleiner roller is ideaal voor de regio van je ogen en mond/neus (waar er veel huidplooien zijn).
  • Reinig hem daarna met warm zeepsop en laat hem dan gewoon drogen.

Tip: leg je roller in de winter buiten op het raam (of in de koelkast in de zomer) voor een extra relax effect.
Let wel op: edelstenen zijn breekbaar dus deze roller helaas ook! Wees er voorzichtig mee ;).

Winkelwaarde: €48

Body Oil – Human+kind

Tijdens de warme zomer moeten we voldoende drinken en ook onze huid heeft de juiste hydratatie nodig hebben. Verwen je huid daarom met deze Human + Kind All-in-one Body Oil.

Deze olie wordt omschreven als een multi-tasking lichaamsolie, speciaal samengesteld om droge huid te hydrateren, te versterken en te verjongen, waardoor je huid meteen zacht wordt en straalt. Deze olie zit vol met ingrediënten (zoals Vitamine E) die je littekens verzachten en zelfs genezen en je huidskleur egaliseren. Breng hem aan na een douche, op het einde van de dag of gebruik hem als massageolie. 

Winkelwaarde: €20

 

Smoothing Foot Scrub – Evoluderm

We verwennen graag onze voeten met een voetmasker zoals in de goodiebox van vorige maand of natuurlijk met een traditionele scrub voor de voeten. De foot scrub van Evoluderm werkt super goed tegen eelt zonder je huid uit te drogen. De combinatie van vulkanische rotsdeeltjes en shea butter zorgt voor een perfecte peeling.

Hoe te gebruiken? Gebruik de scrub op droge of natte huid en focus op de drogere of hardere zones. Spoel daarna af met water. Eventueel kan je ook na de scrub een hydraterende crème aanbrengen.

Winkelwaarde: €7

Hemp Sheet Mask – Masque me up

We ontvangen al een langere tijd Goodiebox en regelmatig zit er een product van Masque Me Up in. Elke keer weer zijn dit za-li-ge maskers! Dit ontspannend masker is biologisch en vegan. Plus, er zit een serum in met natuurlijke, hydraterende en regeneratieve ingrediënten van hennepzaden, die een zacht en voedend effect hebben op je huid.

Gebruik het masker op een schoon gezicht en laat 15-20 minuten inwerken voordat je hem eraf haalt. Lak je nagels ondertussen, scrub je voeten of gebruik een ander product uit deze box voor dat ultieme me-time-momentje. Masseer wat er overblijft van het product in je huid, waarom niet met de Moshi Moshi Mind Roller?

Winkelwaarde: €5

 

Oh My Gosh Nail Lacque

Een nagellak: daar zijn wij altijd super blij mee tijdens het unboxen van Goodiebox. Kleurrijk, quick & easy aan te brengen met het kwastje… et voila, magisch kleurrijke vingers. Nailed it!

Winkelwaarde: €4

Ook lid worden? Dan krijg je een leuke extra!

Ook zin gekregen om elke maand verrast te worden door Goodiebox? Klik dan hier!

In Beauty by
Share:
Previous Post Next Post

Lees ook

Leave a Reply