About Me

UNBOXING: Het is oké, zeg ook eens nee | Goodiebox

02/02/2021

Ken je dat gevoel? Het ‘altijd-ja-willen-zeggen’ gevoel? Terwijl je vanbinnen eigenlijk ‘nee’ schreeuwt? Je bent niet alleen! En dat heeft Goodiebox goed begrepen. Wij, en vele anderen, hebben hier ook moeite mee. We zijn allebei – bij momenten –  ‘people pleasers’ en willen graag goed doen voor iedereen, ook al zouden we er zelf de dupe van worden. De redenen zijn voor onszelf niet altijd even duidelijk, maar een waas in ons hoofd: om conflicten te vermijden, om te pleasen, om te helpen, om de vrede te bewaren,… of gewoon omdat we geen excuus vinden om ‘nee’ te zeggen.

Yes: en daar is Goodiebox deze maand dan weer, om ons weer even met onze beide voetjes op de grond te brengen. Nee: je mag dit woord gerust uitspreken. Het is géén vies woord, maar een eerlijk woord. Eerlijk tegenover anderen, maar vooral ook jezelf. “Dus neem een diepe adem in, vergeet even iedereens verwachtingen en adem die grote NEE rustig uit. Sta achter je keuze en voel je er vooral niet schuldig over.” Zo omschrijft Goodiebox heel mooi dat we gerust mogen zeggen wat we voelen en echt bedoelen.

Wat zit er deze maand allemaal in de Goodiebox?

Deze maand staat Goodiebox dus ook helemaal in het teken hiervan. Ze vullen de box met voedende en rustgevende producten waarmee je niemand anders dan jezelf zult pleasen. Zelf ook het unboxing plezier aangaan? Scrol dan niet verder en ontdek gewoon zelf wat er in de box zit! Bestel hier je box.)

1. Reddition Body Cleanser – Terre De Mars

Het reinigen van je huid is super belangrijk, dat weten we. Maar nu hebben we onze gebruikelijke beautyroutine uitgebreid met een Body Cleanser:  een biologische schuimende en zachte reinigingsgel doordrenkt met koffie en rozemarijnextract waar een tint van aloë vera aan toegevoegd is. Dit om je huid te voeden egaliseren. Voor dat éxtra frisse en schone gevoel!

Hoe te gebruiken? 

  • Verdeel het product over je handen
  • Masseer het goed in op een natte huid van onder tot boven
  • Spoel daarna grondig af

Winkelwaarde: €19

2. Feed your skin, feed your mind facemask – Ya.be 

Omg, deze is zó leuk, dat we eigenlijk niet begrijpen dat er niet meer op de markt bestaan: een voedend masker mét bijhorende podcast. Za-leug. Dus, voeten omhoog, maskertje op en geniet van een 10-15 minuten war je jezelf echt kunt verwennen met aandacht voor huid en mind. Wij hebben het al getest, inclusief podcast: ultieme relaxatie verzekerd!

Winkelwaarde: €20

3. Renew Face Brush – Karmameju

We borstelen onze tanden, ons haar, onze wenkies,.. maar waarom ook niet ons gezicht? Met deze – geef toe – fancy face brush zal je de bloedcirculatie en het bindweefsel van je huid stimuleren en je gezicht, hals en decolleté opfrissen. Ja wadde: over een natuurlijke facelift gesproken!

Hoe te gebruiken? 

  • Gebruik 6 lichte en energieke bewegingen per gebied
  • Gebruik de borstel 3-4 keer per week
  • Gedurende 2-3 minuten – afhankelijk van de gevoeligheid van de huid.

Winkelwaarde: €41

4. Nourishing Cream – Verso

Als je de omschrijving van deze crème leest, lijkt het alles wat we zoeken voor onze huid. Deze cream gaat intensief voeden en hydrateren. Maar ook nog: de droge huid gaan behandelen, fijne lijntjes en rimpels vullen én het verminderen van hyperpigmentatie en roodheid. Waw. Wij zijn alvast zeer benieuwd!

Winkelwaarde: €90 voor 50ml

5. Cocoa Noir Time Reverse Facial Serum – Dr. Botanicals

Deze zien we héél graag verschijnen in onze box: een anti-aging product. Wat tja, willen we er niet allemaal terug wat jonger uitzien? Met dit serum belooft de huid te verbeteren en je teint een jeugdige uitstraling te geven, met slechts 2-3 druppels, die je zacht inmasseert op de huid.

Winkelwaarde: €108 voor 30 ml

Verras jezelf elke maand!

Ook zin gekregen om elke maand verrast te worden door Goodiebox? Klik dan hier om je eigen Goodiebox te bestellen!

In Beauty by
Share:
Previous Post Next Post

Lees ook

Leave a Reply