About Me

UNBOXING: ‘Get naked’ Goodiebox!

05/07/2021

Hij is er weer! De maandelijkse Goodiebox vol beauty musthaves. Deze maand mogen we alweer een box met heel opmerkelijk thema verwelkomen: De ‘Get naked’ Goodiebox.

Goodiebox probeert de norm te doorbreken en de cultuur te veranderen die vrouwen een schuldgevoel geven over zichzelf. Dat is Goodiebox ten voeten uit en dit concept ondersteunen we dus maar al te graag.

Deze maand is een ode aan authenticiteit en diversiteit. Het maakt helemaal niet uit hoe je eruit ziet. uitmaakt hoe je eruit ziet. Wat wél uitmaakt is WEL uitmaakt is hoe jij je voelt. Het gaat dus over ons geluk. Voel je dus empowered en besef dat je fantastisch bent, just the way you are. Geweldig en mooi met al je kleine imperfecties, die jij waarschijnlijk alleen zelf opmerkt. Wij vieren dus alle kleine rimpels, sproeten, striae (a.k.a. tijgerstrepen) en duizend andere ‘issues’ waar wij ons als vrouwen op kunnen focussen. We vieren ze omdat ze onderdeel zijn van wie we zijn en omdat ze ons juist zo imperfectly perfect maken.

Wist-je-dat: Goodiebox is gestart in 2012? En vandaag doen ze het nog steeds. Maand na maand, dag na dag, box na box. Elke keer weer zijn wij super enthousiast naar de producten uit de Goodiebox. Onze 3 woorden hiervoor: verrassend, vernieuwend en motiverend.

Wat zit er deze maand allemaal in de Goodiebox?

Wij nemen je, zoals elke maand, opnieuw mee in ons unboxing avontuur. Wil je liever zélf de unboxing pret aangaan? Scrol dan niet verder en ontdek gewoon zelf wat er in de box zit! Bestel hier je box.)

 

1. Rescue Me Hair Mask – Lavish Care

Onze haren krijgen heel wat te verduren: warme styling tools, elastiekjes, een kleuring,… noem maar op! Gelukkig hebben wij zojuist een wondermiddeltje ontvangen, namelijk de Rescue Me Hair Mask. Dit masker zit vol voedende ingrediënten die je coupe zowel verachten als hydrateren. Zachte lokken gegarandeerd!

Hoe te gebruiken? 

 • Breng het masker aan op vochtig haar na gebruik van je shampoo.
 • Knijp een druppel ter grootte van een muntje in je handpalm en breng het masker aan tot in de puntjes. Laat het 2 tot 5 minuten intrekken en spoel het zorgvuldig uit met water.
 • Geschikt voor dagelijks gebruik.

Winkelwaarde: €10

2. Facial Ice Roller – Tromborg

De Tromborg Face Ice Roller is de perfecte tool in je skincare routine. Net zoals een quartz roller stimuleert dagelijks gebruik ervan de bloedcirculatie en verbetert het dus de elasticiteit van onze huis. Je kan het vergelijken met een zachte en verkoelende massage die zwellingen en wallen vermindert, terwijl het de huid kalmeert.

Hoe te gebruiken? 

 • Bewaar de roller bij voorkeur 15 minuten voor gebruik in de koelkast. 
 • Leg het in een bakje om zo het contact met andere oppervlakken te vermijden (#hygiëne).
 • Masker bij gebruik bepaalde delen van het gezicht zachtjes voor een verstevigend effect en een gezonde low.
 • Maak tot slot je ice roller schoon met een Wattenschijfje en sanitizer.

Winkelwaarde: €25

 

3. Vitamin C serum – Ecooking

Een applausje graag! En wel voor dit serum. Het Vitamin C Serum geeft je huid een vochtboots en het vermindert fijne lijntjes, rimpels en pigmentvlekken. De huid kan even tintelen of wat rood worden naarmate alle actieve ingrediënten inwerken, maar dit verdwijnt even snel dan dat het gekomen is.

Dit product zat al eerder al in een Goodiebox dus konden we al uittesten. Je voelt onmiddellijk dat je huid strakker en opgeklaard aanvoelt. Een toppertje dus.

Hoe te gebruiken? 

 • Gebruik het serum ‘s avonds nadat je je huid grondig hebt gereinigd.
 • Verdeel het over je gezicht, hals én decolleté.
 • Nachtcrème on top, pyjama aan en je bent klaar. Sweet dreams.

Winkelwaarde: €26 (10 ml- full size van 20 ml is €52 euro waard). 

 

4. Day Cream SPF 15 – Ronsbol 

Met het zomerweer – bijna – in aantocht en alle avonturen die ons te wachten staan, moeten we onze huid extra goed verzorgen. Een SPF is dus zeker nodig. Deze beschermt, hydrateert en kalmeert de huid net zoals een gewone dagcrème. De textuur is zeer licht en trekt snel in.

Hoe te gebruiken? 

 • Breng hem ‘s ochtends aan op een gereinigd gezicht als laatste stap van je huidverzorging.
 • Let wel op, breng het vaker op de dag aan om de SPF optimaal te laten werken.

Winkelwaarde: €22,70

5. Boob mask – Miqura

Jawel, je leest het goed. HOLD YOUR BOOBIES! Dit is écht waar: een masker voor je borsten. Het bevat twee aparte sheets – één voor elke borst off course.

Het serum in het masker bevat o.a. ginseng-extract en hyaluronzuur die de huid verstevigen en hydrateren.

Hoe te gebruiken? 

 • Maak het gebied rond je borsten schoon en droog.
 • Breng een sheet aan op elke borst en plaats de tepels in de opening.
 • Laat het masker 15 tot 20 minuten inwerken voordat je het verwijdert.
 • Masseer vervolgens het resterende serum zachtjes in de huid.

Winkelwaarde: €9

 

6. Detox Body Jelly – Plui De Coco – Evoluderm 

Deze body Jelly verkoelt de huid effectief, met de frisheid van een gel en het comfort van een moisturizer. Hmmm, zalig toch!

Wat zit er allemaal in deze Jelly? Wel, het duo kokoswater en groene thee, dewelke de huid gaat hydrateren en voeden. De formule heeft een lichte textuur en is niet plakkerig waardoor je jezelf direct na gebruik kunt aankleden.

Hoe te gebruiken? 

 • Breng het dagelijks aan op je hele lichaam.
 • Masseer de Jelly met ronddraaiende bewegingen in tot het volledig is opgenomen.
 • Tadaaa, klaar om in je kleren te springen.

Winkelwaarde: €5,50

Verras jezelf elke maand!

Ook zin gekregen om elke maand verrast te worden door Goodiebox? Klik dan hier om je eigen Goodiebox te bestellen!

In Beauty by
Share:
Previous Post Next Post

Lees ook

Leave a Reply