About Me

UNBOXING: een goede nachtrust met deze verrassende producten

27/10/2019

Een nieuwe maand? Een nieuwe goodiebox! Het thema van de maand oktober is ‘Dromenland’. 💭

Deze maand is onze Goodiebox gevuld met producten die bijdragen aan een heerlijke nachtrust. Ze geven je stuk voor stuk kleine happy momenten die je kunt gebruiken om de nieuwe dag te kickstarten en hem positief tegemoet te gaan! In totaal zitten er 5 producten in de box waarvan 4 full size zijn. De totale waarde van deze maand komt neer op € 77.

Bekijk zeker onze unboxing van de Goodiebox op ons Instagram kanaal!

Extra leuk: nieuwe abonnees worden deze maand extra in de watten gelegd deze maand! Nieuwe leden krijgen een Revitalash Wimperserum t.w.v. € 39 volledig gratis meegeleverd in de box als ze deze maand lid worden! Twijfel je dus nog? Dit lijkt ons een goede reden om die twijfel aan de kant schuiven.

Hair towel – moshi moshi mind

Wat doen wij na een zware (werk)dag? Een zalige warme douche nemen en de stress letterlijk van ons afspoelen. Een rustgevende douche nemen voor het slapengaan kan soms wonderen doen.

Ònze haren proberen we – zo vaak mogelijk – door de lucht te laten drogen, want dit is zo veel gezonder voor je haar. Het duurt wat langer, maar probeer er een leuk me-time momentje van te maken. Na de douche droog je je haar zo goed mogelijk met een handdoek, wikkel je deze in je hair towel en dan is het wachten. Hét ideale moment voor die dagelijkse me-time: leg een maskertje op, doe je dagelijkse hoeveelheid wimperserum op je wimpers, smeer jezelf in met een zalige body crème, zet wat relax music op of kijk je favo Netflix serie. Bovendien hoef je met een hairtowel niet te klungelen met een veel te grote handdoek.

TIP: Heeft je doffe haar een echte boost nodig? Breng dan ‘s avonds een haarmasker aan en ‘s nachts intrekken. Uiteraard wil je dan niet dat je kussen ‘s morgens een boeltje is. Een grote handdoek is niet zo handig (#woeligeslapers). Met een hair towel is dit veel aangenamer en maak je je kussens niet vies.

(Winkelwaarde: ‎€ 20)

Polar Night Revitalizing Cream – Polaar

Deze nachtcrème stimuleert je huid tijdens het slapen en heeft een herstellend effect. De crème heeft een superfrisse, ontspannende geur, wat wij best wel belangrijk vinden en heeft een zeer lichte textuur. Een nachtcrème is ideaal om aan te brengen na je gewoonlijke reiniging en je huid zijn werk te laten doen een hele nacht lang.

(Winkelwaarde: € 43,95/50 ml – travel size 25 ml)

Pomegranate Superfood Regenerating Sleeping Mask – Dr Botanicals

Een ander fijn product om mee te slapen is dit slaapmasker van Dr. Botanicals. Dit gezichtsmasker breng je ‘s avonds voor het slapengaan aan en laat je de hele nacht intrekken. Wanneer je ‘s ochtends wakker wordt, reinig je je huid zoals gewoonlijk en voilà: een superzacht babyvelletje!

(Winkelwaarde: € 9,90 – full size)

Foot Peeling Mask – Masque Me Up

Je pyjama is aan en het gezichtsmasker zit erop. Let the me-time begin. Wil je je momentje naar een niveautje hogen tillen #kersopdetaart? Dan is dit Foot Peeling Mask voor je voeten (jawel!) leuk om uit te proberen. Wij testen nooit eerder een masker voor onze voeten.

Zet je favo serie op en houd de sokken zo’n 30 minuten aan. Het masker zal de dode huidvellen verwijderen. Spoel nadien je voeten af met lauwwarm water en geniet van zachte voetjes.

(Winkelwaarde: € 13,00 – full size)

Clair Brightening Concealer – Paese

Als het slapen dan toch minder goed is verlopen als gehoopt. Denk aan: een uit de hand gelopen pyjama party, stress of luidruchtige buren. In dat geval grijpen wij naar een goede concealer. Wij kunnen dan ook met zekerheid zeggen dat de Clair Brightening Concealer van Paese een topproduct is. Reeds eerder gebruikten wij producten van Paese en we zijn erg tevreden van de goede kwaliteit van dit merk.

Deze Brightening Concealer van Paese camoufleert donkere kringen en geeft een oplichtend effect aan de ogen. Weg met die panda-ogen!

(Winkelwaarde: € 13,00 – full size)

Extra product voor nieuwe leden: Revitalash Advanced wimperserum t.w.v. € 39

Een extra cadeautje in je box? Dit voor diegene die hun allereerste box ontvangen. Deze keer is het wel een erg speciaal én duur cadeautje. Full size kost deze Revitalash Advanced wimperserumserum echt over de € 100 dus best wel tof dat dit product deze maand ook in de box zit.

Revitalash is het meest bekende en gebruikte wimperserum, waar wij reeds veel over gehoord hebben. We zijn momenteel de wimperserum van Hairlust aan het testen, maar na deze serum gaan wij aan de slag met die van Revitalash. Keep you posted!

Als je dus nog moest twijfelen om een Goodieboxabonnement af te sluiten zouden wij aanreden het NU te doen. #kansgrijpen

Wil je zelf ook graag een Goodiebox ontvangen? Voor € 19,95 kun je een abonnement nemen via deze link.

In Beauty by
Share:
Previous Post Next Post

Lees ook

1 Comment

  • Lysanne

    Ooh! Ik ben ook Goodiebox-abonnee, wel in NL maar het valt mij op dat er steeds 1 artikel verschilt. Zo nu de towel, die hadden wij niet, in plaats daarvan een bodybutter. Toch interessant die verschillen te zien 🙂

    12/11/2019 at 12:09 Reply
  • Leave a Reply