About Me

UNBOXING: een dosis energie met Goodiebox

26/02/2020

Wij zeggen deze maand mentaal bye bye aan regenachtige dagen zonder energie. Want tussen alle winterse buien door, ontvingen we opnieuw een vrolijke Goodiebox in onze bus. Kan jij net zoals ons op die dagen wat extra energie gebruiken? Dan is deze energizing goodiebox ook helemaal iets voor jou! Weg met die doffe bleke tint, weg met die wallen, zeg gedag aan die gebarsten huid.

De box zit boordevol beauty producten die je weer tonnen vol energie geven. Heerlijk tijdens deze koude, winderige dagen! Plus: het is gewoon ook héél erg leuk om een verrassingsbox in de brievenbus te krijgen. Hier krijgen we spontaan happy feelings van.

Meer energie met de nieuwe Goodiebox

De prijs van een Goodiebox is steeds € 19,95 inclusief verzendkosten. Elke box heeft een minimumwaarde van € 65 en wij vinden dit het geld meer dan waard! Deze maand heeft Goodiebox  een volledige waarde van € 112!

Als je nieuw lid bent, krijg je zelfs bij je eerste Goodiebox een extra cadeautje. Deze maand krijgen de nieuwe leden een travel size Aether eau de parfum (ter waarde van € 19,95). Dit is een parfum voor zowel man als vrouw.

James Read H20 Tan Drops Face (onze favoriet!)

Mooi tintje in de winter? Wij zeggen volop ‘ja’! Wij testen geregeld bruiningsproducten en zijn razend benieuwd naar deze tanning drops.

Bruiningsdruppels werken zo:

  • Voeg enkele druppels van de drops toe aan je dag- en nachtcrème.
  • De dag nadien heb je een mooie tint.
  • Je kan kiezen heel veel druppels je toevoegt, dus het is wat uitproberen hoeveel druppels je nodig hebt om er natuurlijk getint uit te zien.

Wat vinden wij van deze bruiningsdruppels van James Read? Echt hélémaal zalig, aangezien je hiermee geen strepen en plekken krijgt en je rustig kan opbouwen. Geen ‘wortel’ look dus na een eenmalig gebruik. Een grote plus is dat de druppels niet de typische bruiningsgeur hebben.

(Waarde: € 39,95  full size – op foto travel size product)

Benefit Cosmetics BAD Gal Bang! Mascara

Oeh, een mascara van Benefit. Zo eentje hadden we nog niet. Benefit is een erg populair merk als het om oog make-up gaat. Dus wij waren erg blij dat deze mascara in onze Goodiebox te vinden was. Nog een groot voordeel? De mascara heeft de ideale travelsize! Deze leggen wij alvast aan de kant voor onze reis naar Kreta in de zomer.

(Waarde: € 27,50 voor 8,5 g full size – op foto travel size product).

Ecooking Moisturizing Serum

Deze serum zit boordevol hyaluronzuur, een stof die de huid extra hydrateert en inwerkt op kleine rimpeltjes. Hyaluron zorgt ervoor dat je huid vocht vasthoudt en waardoor je huid helemaal straalt. Breng dus een paar druppels serum aan onder je dag en/of nachtcrème.

(Waarde: € 53,30 full size – op foto travel size product) 

Human+Kind Body Soufflé 

Human+Kind, een merk dat wij nog niet kennen, maar ons wel onmiddellijk aanspreekt. Deze body soufflé is vegan (!) en heeft een 2-in-1 werking. Hij belooft namelijk een energie boost voor zowel je lichaam als je geest. Deze body lotion is ideaal voor een gevoelige en droge huid. 

(Waarde: € 16,45 – full size)

Vitamasques Crystal Glow Hydrogel Eye Mask 

Maskers vinden wij steeds enorm zalig en komen altijd van pas voor die ideale me-time momentjes. Dit hydrogel oogmasker zou de huid onder de ogen kalmeren en hydrateren. Perfect dus als je last hebt van een vermoeide blik, wallen of donkere kringen! Uhm, yes please. Binnen het kwartier krijg je gelijk weer een wakkere blik.

(Waarde: € 10,50 – full size)

Goodiebox zelf proberen?

Wil je zelf ook graag een Goodiebox eens proberen? Voor 19,95 euro kun je een (vrijblijvend) abonnement nemen via deze link.

 

 

In Beauty by
Share:
Previous Post Next Post

Lees ook

Leave a Reply