About Me

UNBOXING: méér selflove en verwennerij met Goodiebox

23/03/2020

“Ik heb te kleine borsten, mijn benen zijn te dik, mijn buik is te dik,…” Klinkt dat niet een beetje herkenbaar? We zijn maar al te vaak heel kritisch voor onszelf. We streven naar perfectie en dit maakt ons eigenlijk niet veel gelukkiger. Streven naar de beste versie van jezelf, daar zit dan weer wel iets in. Maar waar het uiteindelijk allemaal om draait, is dat we gelukkig zijn.

Iedereen wil gelukkig zijn, maar we zullen dat niet worden als we ons blijven focussen op dingen die wij niet goed vinden aan onszelf. De nieuwe Goodiebox van deze maand wil ons aanmoedigen om onszelf (en dus ook ons lichaam) extra te omarmen.

Wij vinden: doen! Verwen je lichaam en geest deze maand extra, zeker tijdens deze woelige tijden.

Méér selflove met de nieuwe Goodiebox

Met de maandelijkse Goodiebox (voor maar € 19,95 per maand) leren we uiteraard altijd nieuwe producten ontdekken in één bepaald thema. Ook deze keer omarmen wij dit thema met veel plezier. ‘Bodylove’ vinden wij een topic om bij stil te staan. Blij zijn met wie je bent en wat je hebt. Daarom waren we erg benieuwd naar wat er deze keer in de Goodiebox zat! Lees hieronder snel meer.

Intense Aftercare Keratine Hair Mask – Cougar

Keratine is onmisbaar middel als je haar er even genoeg van heeft. Zeker als je erg beschadigingen hebt door constante kleuringen zoals gespleten punten. Keratine kan eigenlijk gezien als een soort van proteïne, maar dan voor je haar in plaats voor je spieren.

Dit masker is je redder in nood. Breng het aan op gewassen en handdoekdroog haar en masseer het in op de lengtes en punten. Laat het 5-10 minuten intrekken, spoel uit en voila!

Afgebroken, gespleten punten en haar dat erg traag groeit,… Ja, daar ken ik alles van. Door het vele afbleken (en dus afbreken) van mijn haar hebben mijn lokken erg veel nood aan de juiste producten. Momenteel ben ik het keratine masker van Redken aan het testen. Ik ben hier nu al heel tevreden van en ben dus super benieuwd naar dit masker van Cougar.”– Nele

Ultieme tip: Laat het masker een hele nacht intrekken.

(Waarde: € 40,00 – full size)

Butt Mask – Miqura

Ja toch wel, je leest het goed. Deze maand valt er een ‘butt mask’ te vinden in onze Goodiebox. Een masker voor de billen. No worries, wij wisten ook helemaal niet dat dit bestond. Er zijn intussen al maskers voor de voeten, de handen, de wallen,… Achja, dus waarom ook niet voor de billen?

Hoe werkt het? Dit vochtinbrengende hydrogelmasker breng je 15 minuten lang aan op je billen om de huidtextuur van je billen te verfijnen en ze te verstrakken. Wij stiekem zijn wel erg benieuwd!

(Waarde: € 7,00 – full size)

100% Camelia Oil Mask – Starskin

Wij maakt toch wel een kleine vreugdesprok toen wij het prestigieuze merk Starskin in de Goodiebox zagen zitten. Starskin is gekend voor zijn geweldige gezichtsmaskers.

Dit tweestapsmasker werkt herstellend, met een gezonde en stralende gloed als eindresultaat.

 • De eerste stap is een capsule met 100% pure theezaadolie die de huid zal voeden en verzachten.
 • De tweede stap is een Benitsubaki sheet mask, een echte vochthersteller.

Hoe werkt het? 

 • Was je gezicht en dep het droog
 • breng de olie uit de capsule aan op je gezicht
 • Doe daarna het masker op je gelaat
 • Geniet 15 minuten (of wat langer) #metime
 • Niet afspoelen, gewoon stralen!

(Waarde: € 10,45 – full size)

Face Prep Tool – Niré Beauty 

Deze beauty tool gebruiken wij al langer en vinden wij intussen onmisbaar tijdens onze skin routine! Het is dé tool om je huid te reinigen en te exfoliëren, terwijl ze make-up en onzuiverheden verwijderen.

Hoe werkt het?

 • Dankzij de zachte haren van verschillende lengten wordt je huid zachtjes gereinigd en geëxfolieerd.
 • Gebruik deze tool ofwel voordat je make-up aanbrengt en/of in de avond om je gezicht geheel te reinigen.
 • Gebruik deze tool in combinatie met je favoriete reinigingsproduct.
 • Maak ronde bewegingen

(Waarde: € 5,00 – full size)

Lip oil – Comme Deux

Say hello to kissable ánd healthy lips! Want dit ultrarijke en voedende lip product zit boordevol natuurlijke ingrediënten, beschermende squalaan en een heerlijke mix van vitamine C, E en F. Je kunt het op elk moment van de dag gebruiken: afzonderlijk, op of onder je lippenstift. Let them shine!

(Waarde: € 18,00 – full size)

Liquid Highlighter – ModelCo

Met een goede highlighter kan je een prachtige stralende huid creëren die je niet ziet zitten. Je wilt niet dat zodra er licht valt op je huid, dat je ziet waar je de highlighter hebt aangebracht: het effect  moet zo natuurlijk mogelijk zijn.

Vloeibare highlighter is daar id-e-aal voor aangezien deze super mooi blend met je huid, wat zorgt voor een optimale natural glow.

Tip: meng een druppel met je foundation voor een subtiele glowy skin.

(Waarde: € 15,00 – full size)

En dan nu? Extra genieten!

Nu we ons de komende weken allen collectief opsluiten, kunnen we dat maar beter goed doen. Wij nemen onze Goodiebox met plezier mee  ‘in quarantaine’ en we gaan optimaal genieten van deze verwennerij. NAH!

In Beauty by
Share:
Previous Post Next Post

Lees ook

Leave a Reply