About Me

UITGETEST: waarom je dit Lidl product NU in huis moet halen!

31/07/2017

Op zoek naar een goede oogmake-up remover? Ik test de Cien Eye Make-up remover van supermarktketen ‘Lidl‘ voor jullie uit!  Vele bloggers houden er al aan vast, dat dit één van de beste make-up removers is van het moment. Bovendien kost het flesje maar €1,49 in de winkel, waardoor mijn nieuwsgierigheid alleen maar meer aangewakkerd werd!

Cien Eye Make-up remover, €1,49 (150 ml)

Wat is het?

De Cien Eye Make-up Remover is een reiniger voor de ogen. Hij haalt waterproof make-up van de ogen, en werkt met een druksysteem om te doseren.

Hoe gebruiken?

Het flesje heeft een handig pomp-systeem, waar ik helemaal verzot op ben! Je kan makkelijk één of twee keer pompen om voldoende product op je wattenschijfje te doseren. Meestal pomp ik wel twee keer, want één keer is nét niet genoeg voor mij.

Het verdict

De make-up gaat er heel makkelijk af. Ook waterproof make-up moet eraan geloven. Het doseer systeem van het flesje is een droom: handig en geen geknoei. Ik ben fan! Als lenzen drager ben ik enorm gevoelig aan mijn ogen, dus ik verdraag niet zomaar om het even welke eye remover. Maar met dit product heb ik daar helemaal géén last van. Wat voor mij het tweede grote pluspunt is: de make-up remover is totaal niet vettig of laat geen olie laagje achter.  Waardoor je make-up meteen nadien weer heel makkelijk kan aanbrengen. Ook ideaal voor ‘s morgens dus!

Waarom iedereen de Lidl make-up remover moet kopen

 • Super handig pomp-systeem
 • (Waterproof) make-up gaat makkelijk weg
 • Prikt niet in de ogen
 • Niet vettig of met olie
 • Ruikt lekker fris
 • Prijs-kwaliteit een droom

Dus, nooit meer wakker worden met panda ogen, na deze beautyroutine! Who’s in?!

In Beauty by
Share:
Previous Post Next Post

Lees ook

3 Comments

 • Marielle

  Oeeh heel fijn artikel! Enig idee of dit ook in Nederland te koop is?

  03/08/2017 at 10:14 Reply
  • Helena

   Hi Marielle! Oh wat lief, dankjewel! Normaal is deze ook te koop in Nederland, maar de prijs kan wel verschillen ;-). xoxo Helena

   03/08/2017 at 10:19 Reply
 • Dhini

  Klinkt een fijne make-up remover. Ik kom regelmatig bij Lidl voor boodschappen doen en ook dit product maar nog nooit geprobeerd. Als mijn remover op is, ga eens dit proberen

  03/08/2017 at 19:48 Reply
 • Leave a Reply