About Me

UITGETEST: de wimperlifting | Voor & Na

21/11/2017

Ben jij ook zo obsessed door mooie lange wimpers? Maar liever geen gedoe met valse wimpers, die overigens maar één dag blijven? Probeer dan eens de wimperlifting!

Wat is een wimperlifting?

Wimperlifting of de lash volume lift is een behandeling om de natuurlijke wimpers te krullen zonder valse wimpers. Je natuurlijke wimpers worden dus gelift en zo krijg je een open blik met lange, volumineuze en perfect gesepareerde wimpers.

wimper lifting workshop

Workshop: Lash Volume Lift

Wij stonden te springen om onze ‘Bambi’ blik een handje te helpen. Dus wij trokken samen naar LevelUp Beauty Academy, om een workshop bij te wonen, waar je zélf (in één dag!) leert om de wimperlifting toe te passen.

wimper lift level up academy lash lift level up academy

Zelf aan de slag! At first, lijkt dit een beetje scary, want uiteindelijk moet je aan iemand zijn ogen ‘prutsen’. Maar in praktijk bleek het écht fijn en vlot te gaan. Onder perfecte begeleiding van leerkracht Antonella ging het aanzetten van een leien dakje.

Onze aanrader: ga samen met een vriendin deze workshop van één dag volgen, leer hoe je de perfecte wimperlifting uitvoert en voortaan kan je die Bambi look bij elkaar onderhouden.

Voordelen van een wimperlifting

  • De lift komt heel erg natuurlijk over, omdat enkel je natuurlijke wimpers aan te pas komen.
  • Je hoeft je wimpers niet steeds te krullen (wat overigens niet erg gezond is voor de wimpers)
  • De wimperlifting blijft zo’n 3 tot 4 weken zichtbaar.
  • Makkelijk om mascara aan te brengen, die nog een extra dramatische look geeft.

Resultaat: voor & na van een wimperlifting

Wimper Lift workshop

Et voila, het resultaat na de workshop (zonder mascara)! Onze wimpers zijn meer zichtbaar dan voorheen, ze hebben een meer intense zwarte kleur en hebben een mooie natuurlijk krul. YAY, We love it!

Resultaat met mascara

Holy moly, wat een kijkers! Door nog mascara aan te brengen, zien de wimpers er meteen heel intens en volumineus uit! (ik gebruikte hier de beter then sex’ mascara van Too Faced)

Conclusie

De wimperlifting is een absolute aanrader voor iemand die vollere wimpers wil, maar liever het gedoe van valse wimpers of wimperkrullers achterwege laat. De wimperlifting zorgt voor een natuurlijk resultaat met meer krul en meer intensiteit van de wimper kleur. Je hebt er best lang plezier van, en nadien geen enkele last van. Dus wil jij ook voor een natuurlijke look gaan met dat beetje meer?! Dan is een wimperlifting the way to go.

Level Up Beauty Academy, iets voor jou?

De Level Up Beauty Academy is een kleinschalige school in Maasmechelen waar ze erg veel aandacht hechten aan persoonlijke aandacht en kwaliteitsvol en hoog niveau onderwijs. Dat klinkt ons alvast als muziek in de oren en we zijn dan ook erg benieuwd naar de vele workshops en opleidingen.

Heb je net zoals ons geboeid door beauty en verzorging? Dan is een opleiding of workshop bij Level Up Beauty Academy misschien wel iets voor jou?

Share:
Previous Post Next Post

Lees ook

Leave a Reply