About Me

TRENDING: Matching laptop & iPhone case

28/05/2018

Net zoals het zalig is om kleren te matchen, is het kicken om een matching laptophoes en iPhonecase uit te zoeken. So satisfying! Want geef nu toe: hoe leuk is het om rond te lopen met een unieke case voor je laptop en/of smartphone.

Je gepersonaliseerde laptop- en/of smartphone case bestellen

Op caseapp kan je heel erg eenvoudig je eigen unieke telefoonhoesje of laptopcase creëren. We gingen dan ook op zoek naar de ideale case, maar wow: wat een keuze. Van marmerpatronen tot cases met hierop kindertekeningen, van symmetrische vormen tot weelderige figuren en zo zoveel meer!

What does a fox say? | Nele

Ik koos voor een voorgemaakt ontwerp voor m’n mac, eentje van Anna Grundberg, een Zweedse illustrator, maar je kan ook kiezen om zelf een ontwerp te maken. De vosjes zijn op een super leuke en originele manier geschilderd en het geeft een super leuk totaalplaatje. Mijn laptopcase was dus al snel gekozen.

Ik ben ook op zoek gegaan naar een leuke case voor m’n iPhone. Er ware super leuke covers te vinden met marmer (zie case Helena), fantasiedieren, strakke minimalistische ontwerpen,… Net zoals bij de laptopcovers, dus erg veel keuze. Toch ging ik ook voor de vosjes, want het idee om matchy spulletjes te hebben vind ik heel leuk.

& hihi, ik heb op de cases al veel (!)  complimentjes gekregen. Het is dus iets wat wel opvalt (in de positieve zin van het woord).

Marble designcase | Helena

Ja i know, intussen misschien wat cliché, maar voor mij doet de marmer print het nog steeds goed. Om het stereotype patroon toch wat uit de wereld te helpen koos ik voor een marmer patroon mét twist. Ik koos daarbij voor een combinatie met geometrisch figuur én roze touch  – want ja, dat is helemaal geen clichématige kleur voor een meisje (aheum). But all jokes aside: ik ben weg van het design. Niet moeilijk om er eentje te vinden die me lag, want op caseapp heb je een  gi-gan-tisch gamma aan toffe, zotte of fancy motiefjes om al je devices mee op te leuken. Mocht je alsnog geen design naar smaak vinden, dan kan je gewoon je eigen ontwerp uploaden!

Zo creëer je jouw eigen case

Yes! Vanaf nu kan je eindelijk een foto van fifi de kat, van je lief of – voor de ijdeltuiten onder ons – gewoon van jezelf, op je smartphone of laptop printen. Hoe? Bestellen is zo simpel als bonjour!

  • Kies een ontwerp: eentje van het internet of eentje die zelf hebt gemaakt
  • Scan deze in
  • Upload op de case app website
  • Kadreer
  • En klaar!

Je kan er nadien nog voor kiezen om tekst of figuren toe te voegen. Zo creëer je een originele én gepersonaliseerde case!

Let op: Dit is enkel voor iPhone of de meeste modellen voor Samsung.

TIP: Shop nu met korting!

Omdat wij zo’n fan zijn, en alleen maar willen bijdragen aan jouw unieke case,  krijgt je van ons maar liefst 20% korting om te shoppen bij caseapp. Gebruik hiervoor onze code NELENA20. Deze actie geldt tot 31 mei 2018 en is in samenwerking met CaseApp.

 

 

Share:
Previous Post Next Post

Lees ook

Leave a Reply