About Me

TRAVEL: er even tussenuit? Trek naar de natuur!

21/01/2020
Even nood aan een moment weg van de drukte uit het dagelijks leven (of gewoon last van winterblues)? Wij antwoorden hier met een dikke vette ‘JA’. Tegenwoordig is het af en toe nodig om eens gedeeltelijk of helemaal ‘offline’ te gaan.
Daarom gingen we op zoek naar toevluchten om dit waar te maken. En waar kunnen we dit beter als in de natuur! We stuitten op de website van natuurhuisje. Het woord zegt het zelf al: een huisje in de natuur. Ideaal om even tot rust te komen volgens ons.

Op vakantie in de natuur

We stuitten op de website van natuurhuisje. Het woord zegt het zelf al: een huisje in de natuur. Ideaal om even tot rust te komen volgens ons.Helemaal alleen een weekendje doorbrengen is niet meteen ons gegeven. Een weekendje in de natuur omringt door onze beste vrienden, familie of lief daarentegen, daar zeggen wij geen nee tegen.

Trending: Glamping

Vorige zomer deed Nele al eens een glamping ervaring op in Malta, maar dit kan natuurlijk ook dichter bij huis.
Glamping is tegenwoordig dé vorm van vakantie vieren. Wil je de gezelligheid en knusheid van kamperen, maar toch ook wel het comfort en luxe van een hotel? Dan is een glamping accommodatie echt wat voor jou! Op deze manier beleef je so-wie-so een unieke vakantie in de natuur.
Je hoeft hiervoor trouwens niet ver voor te reizen! Deze prachtige verblijven kan je al vinden in ons eigen mooie België of net over de grens (Frankrijk, Duitsland, Nederland).

Onze top activiteiten in de Ardennen

Wie natuur zegt in België, denkt automatisch aan onze mooie Ardennen! Een prachtige streek, waar heel wat te beleven valt. Wat dacht je van volgende activiteiten? Onze favo’s:

  • Hoogteparcours doen (inclusief bibberende benen)
  • Heerlijke wandeling maken door het bos (en laat de gsm thuis)
  • Nog eens een mode tijdschrift op het gemak doorlezen
  • Mountainbiken
  • Bier tastings (heerlijk om die locale biertjes te ontdekken)
  • Klimmen (hoogtevrees op de proef stellen)
  • Cocktail avondje (duh)

Van natuurhuisjes in België tot in Spanje

Hebben we een weekendje vrij? Dan gaan wij voor een verblijf in onze mooie Ardennen. Hebben we wat langer? Dan reizen we graag naar wat meer tropische plaatsjes in Spanje of in Italië bijvoorbeeld.

Wegdromen doen we helemaal toen wij deze verblijven in Spanje vonden op de website van Natuurhuisje.

Help de planeet #Go Green

Er zijn veel websites te vinden waar je een leuk huisje kan huren om je verblijf in de natuur door te brengen, maar bij Natuurhuisje gaan ze nog een stapje verder. Voor iedere nacht die er bij hen wordt geboekt, wordt er een boom geplant. Een prachtig initiatief vinden wij!

Een natuurhuisje: iets voor jou?

In Travel by
Share:
Previous Post Next Post

Lees ook

Leave a Reply