About Me

TOMORROWLAND: mijn eerste keer @TML Festival | VLOG

31/07/2017

Vorig weekend was ik één al al happy girl, want ik had tickets voor het populairste festival ooit: Tomorrowland, of course. Ik start meteen met een bekentenis: dit was mijn allereerste keer! Check hieronder mijn video blog.

! Abonneer je nu op ons Youtube kanaal, en volg onze vlogs !

I’m a TML-virgin

Mijn eerste keer dus…waarom al die heisa rond één festival? Wat is er nu zo speciaal aan? Mijn eerste verwachtingen werden bij mijn eerste paar stappen op het terrein meteen ingevuld: het lijkt net alsof je een sprookjeswereld instapt. De Efteling, maar dan met muziek en niet-te-geloven stages als attracties. Het is ook zo ontzettend groot: waar eerst heen gaan?! Dan maar gewoon random beginnen rondlopen en mijn ogen de kost geven. Kleurrijke decors, gigantische podia, feeërieke personages,…het is allemaal deel van de overweldigende TML experience.

Live today, love tomorrow, unite forever: de slogan van het geliefde festival. Je moet er geweest zijn om dit te begrijpen. Vooral dat laatste. Het is ongelooflijk wat voor een samenhorigheidsgevoel er op dit festival leeft. Dit is wat Tomorrowland vooral zo anders voor me maakte dan andere festivals. Iedereen is blij, iedereen wil met je praten, nationaliteiten van over heel de wereld, en we zijn allemaal gelijk. Gewoonweg prachtig.

“Leuke ontmoetingen! Dit is wat Tomorrowland vooral zo anders voor me maakte dan andere festivals. Iedereen is blij, iedereen wil met je praten, nationaliteiten van over heel de wereld, en we zijn allemaal gelijk.”

Food & drinks op Tomorrowland

Niet geheel onbelangrijk: naast de muziek, maakt eten en drinken ook een groot deel uit van de hele TML ervaring. En waw, wat een zee aan keuze! Van healthy food tot en met comfort food om je dag door te krijgen. Toegegeven: eten en drinken op het festival kost je wel een hele duid. Betalen met de zogenaamde ‘pearls’ (1 pearl is ongeveer 1,53 euro, you do the math) gaat véél te makkelijk. Eén swipe-beweging met je speciale Tomorrowland armband aan de kassa en voor je het weet heb je net geen 3 euro voor één pint betaald. Wél enorm handig dat je niet met bonnen of cash moet klooien, niét zo handig als je je armbandje verliest. #oops

 

TML absolut

“Het decor op TML is geweldig: kleurrijk en geanimeerd.”

Mijn festivaloutfit
Gele bloementop met open rug van Decadence de Luxe
Zwarte broek met knee cut en fishnet stockings van Veritas
Converse – All stars schoenen

Conclusie

Is al die opschudding rond Tomorrowland terecht? Ja. Het is iets wat je tenminste één keer in je leven moet meegemaakt hebben. Zeker als je een fervente festivalganger bent. Die hoort gewoon op het lijstje. Tickets bemachtigen is tegenwoordig niet makkelijk, maar blijven proberen is de boodschap. (ik heb ook 3 jaar geduld moeten hebben! Really). Het is duur, het is druk, maar het is wel een magische dag om nooit meer te vergeten. Gewoon een keer doen, en je bent voor eeuwig hooked aan de Tomorrowland madness!

The day after TML

 

Outfit spotting @TML

Last but not least: fashion op Tomorrowland. Op het festival zijn er heel wat leuke festivaloutfits te spotten! Ik zet even de trends (en mijn favorieten!) op een rijtje. Deze top dames wilde maar al te graag poseren voor Five More Minutes!

Share:
Previous Post Next Post

Lees ook

9 Comments

 • Sofie

  Wat een vrolijke artikel met allemaal leuke foto’s. Ik ben nog nooit naar Tomorrowland geweest en ik weet ook niet of ik het wel zou willen haha. Feestjes zijn leuk, dat wel weer! Heel leuk trouwens hoe je dit artikel hebt geschreven, op deze manier zou ik al bijna kunnen nagenieten zonder dat ik er was.

  01/08/2017 at 08:12 Reply
 • Nicole Orriëns

  Ik vind dat je zo’n enorm leuke topje aan hebt! Het lijkt me een hele belevenis dat Tomorrowland!

  01/08/2017 at 08:30 Reply
 • Lara | Schatreijk

  Wauw wat een toffe blog! Het lijkt mij zeker een bijzondere ervaring. Misschien toch maar een keertje kijken of het mij ook zal lukken om tickets te bemachtigen

  01/08/2017 at 08:43 Reply
 • Beau Bewust

  Wauw wat tof, ik wil heel graag eens naar TML gaan! Leuk artikel trouwens 🙂

  01/08/2017 at 08:52 Reply
 • Corinne

  Leuke blog & tof filmpje ook! Ik krijg alweer helemaal zin in het volgende festival.

  01/08/2017 at 16:13 Reply
 • Maaike

  Jaaaa ook nog nooit geweest, maar lijkt me super. Misschien volgend jaar maar gaan!

  01/08/2017 at 20:17 Reply
 • marjolein westerbaan

  leuk, misschien toch zelf ook een keer gaan, ziet er heerlijk en tof uit! thnx for sharing

  01/08/2017 at 20:27 Reply
 • marjolein goedhardt

  Oh heelrijk, i zou er spontaan naar toe willen ,toch echt een keer plannen1 thnx for sharing! greetz

  01/08/2017 at 20:28 Reply
 • FESTIVAL MAKE-UP: The Bohémian Look - Five More Minutes

  […] ps: Benieuwd naar mijn festival look op Tomorrowland? Ontdek het in mijn artikel ‘Tomorrowland: mijn eerste keer @TML‘ […]

  02/08/2017 at 13:14 Reply
 • Leave a Reply