About Me

The team

Hallo! Wij zijn Helena & Nele uit Limburg, Sint-Truiden en hopen jullie inspiratie, ideetjes of tips te kunnen meegeven met onze blog over beauty, fashion, lifestyle, travel & more.

Meet Helena | The brunette

Hi there! Mijn naam is Helena Vanleeuw (28). Ik heb communicatie gestudeerd in Hasselt en daarna de vervolgopleiding ‘Belgian Advertising School‘ in Mechelen.  Momenteel werk ik voor een PR bureau  als social media manager met heel wat fashion en lifestyle klanten. Voorheen werkte ik bij Sanoma (mediabedrijf waar oa. Flair, Feeling en Libelle gemaakt wordt) als Project Manager in het Content Advertising team. De fascinerende mediawereld is me dus niet vreemd!

Ik zit niet graag stil en ben daarom altijd bezig! Eerder dit jaar vervolledigde ik de opleiding  ‘allround visagie’ aan de schoonheidsschool. Make-up is altijd een passie van me geweest. Al van kleins af aan kon ik me uren bezig houden met het opmaken van mijn poppen of met de lippenstift van mama te ‘lenen’. Vanaf toen is die interesse alleen maar groter geworden, alsook mijn make-up koffer.

Verder heb ik ook een fotografie cursus gevolgd en zit ik al voor enkele jaren bij zangkoor Djada. But don’t get me wrong: Netflix en wining & dining staan ook wekelijks op mijn agenda. #hashtag foodie.

  • Style: Trendy-Chic
  • Who: Nieuwsgierig, dromerig, creatief
  • Love: Make-up, fotografie, fashion, food&drinks, travel
  • Guilty pleasures: M&M’s met nootjes, The Sims, naar ‘Friends’ kijken voor de 101e keer, Mai Tai cocktail & Raffaelo’s

Follow on instagram: @helenavanleeuw
Contact: hello@fivemoreminutes.be

Meet Nele | The blonde

Hi! Mijn naam is Nele Verheyden (25). Ik ben afgestudeerd als ergotherapeut en creatief therapeut en volg nu een Banaba buitengewoon onderwijs aan Vives Kortrijk. Deze studie combineer ik bovendien met mijn werk bij kindjes met een meervoudige handicap. #bestjobever #happyOT

Ik ben geen zittend gat, al ga ik luie TV-avonden zeker niet uit de weg. Zo probeer ik, naast mijn werk en studies, geregeld te sporten om mijn lichaam toch een beetje ‘in shape’ te houden. Met reden, want ik koester een grote liefde voor eten! ‘Food food glorious food’. Veldhockey, inlineskating en fitness zijn de sporten die ik erg graag doe.

Ook ben ik een beetje een prullemie, dit gaat van het maken van  juweeltjes (PomPomDesign, check it out!) tot het creëren van tekeningen/schilderijen. Wat me ook erg bezighoudt is ‘Fashion’: ik ben een echte shopaholic maar héy, I’m helping the economy! (Mammi, hopelijk lees je dit)

Zo stelde Helena mij de vraag of ik het zag zitten om samen met haar een blog te starten. Ik kan het erg goed vinden met Helena en we delen dezelfde interesses, dus ik aarzelde dan ook geen seconde!

  • Style: Sporty-chic
  • Who: Happy, energiek, creatief
  • Love: Hockey, inlineskating, zingen, klassieke gitaar, juweeltjes maken, travel, my job!
  • Guilty pleasure: Fanta lemon, NCIS (mét Gibbs), cocktailnootjes van de Hema

Follow on instagram: @Nele__verheyden
Contact: hello@fivemoreminutes.be

Waarom ‘Five More Minutes’ blog?

Samen hebben we besloten een blog op te starten omdat we allebei zin hadden om onze passies op een originele manier te kunnen delen met anderen. We zijn twee verschillende meisjes, met een verschillende stijl. Maar toch zo gelijk in ons denken en onze persoonlijkheid. We spenderen beide graag tijd om nieuwe producten, trucjes of tips uit te testen. Met plezier maken we net dat extra beetje tijd (krijgen we nog vijf minuutjes?) dat we nodig hebben.

Lees, probeer, test, geef je feedback of doe inspiratie op. En maak gewoon die extra vijf minuutjes tijd! Cause face it: you’ll be late anyway.

CONTACT 

Vragen, ideetjes, reacties of zin in een samenwerking? Laat het ons zéker weten, of vraag naar onze mediakit met meer informatie!
hello@fivemoreminutes.be

08/02/2017
Share: