About Me

The ‘Stop Feeling Guilty’ Box – GOODIEBOX

12/11/2021

Schuldgevoelens… Ja.. We hebben vaak de neiging om ons schuldig te voelen als een beoordeelde in de rechtbank. Schuldig voelen over dat we eens geen zin hebben om met die leuke vriendin is te gaan drinken, schuldig voelen omdat je een familielid al veel te lang niet meer hebt gezien, schuldig voelen omdat je huis niet pico bello is opgeruimd… Phoe, vermoeien dit. Echt wel zonde van de tijd en energie volgens ons.

Wat denk je ervan om dit alles om te zetten in happines! Stop met de blame game en je zult je minder snel schuldig voelen. 

Maar dat is natuurlijk makkelijker gezegd dan gedaan. Hoe dit aan te pakken? Wel:

 • Herken je emoties als schuld en schaamte. Dat is heel belangrijk. Wanneer komen deze emoties voor?
 • Vraag je af vaar deze vandaan komen.
 • Spreek je gevoelens uit.
 • Zeg tegen jezelf: ‘Hé, het is oké. Het komt goed en dit gevoel laat ik los’. Doe het desnoods luidop. Herhaal dit regelmatig (het klinkt gek) maar het helpt echt wel. Geloof erin.
 • Luister vooral niet meer naar de verwachtingen van de anderen. Hoe moeilijk het soms ook lijkt. You do you!

Met andere woorden: laat los wat anderen van je vinden, wees lief voor jezelf en verontschuldig je nooit meer voor wat je doet. NON-APOLOGY!

Wat zit er deze maand allemaal in de Goodiebox?

Jawel hoor, wij nemen je, net zoals elke maand, opnieuw mee in ons unboxing avontuur. Wil je liever zélf de unboxing pret aangaan? Scrol dan niet verder en ontdek gewoon zelf wat er in de box zit! Bestel hier je box.)

PPSST, een Goodiebox nieuwtje!

Vanaf nu zit de goodiebox verpakt in 100% gerecycled materiaal. De buitenkant is dus niet meer wit, maar bruin papier. Dit kunnen we enkel maar supporten!

 

 

 

1. Espresso Yourself Eyeshadow Palette – The Beauty Crop

Oh jeetje, oogschaduw. Dit is misschien naast onze jassen en schoenen verslaving één van onze beauty addictions. We kunnen er zo van genieten een mooie ooglook te creëren.

Deze 21-kleurige collectie van mega gepigmenteerde matte en glimmende tinten is gemaakt met koffie extract. Rijk dus aan caffeïne en antioxidanten, waardoor de kringen, wallen en wimpers rond je ogen een stuk minder lijken.

Er zijn heel wat looks mogelijk met dit pallet. Van een Zoom-meeting-chicc tot all-out-smokey eyes. Blend & mix!

Hoe te gebruiken? 

 • Neem de eyeshadow brush (die je trouwens ook in deze box kan terugvinden).
 • Kies enkele tinten die je wilt combineren.
 • & blend!

Winkelwaarde: €25

2. 223 Eyeshadow Brush – Niré Beauty

Eentje die meteen te gebruiken is samen met het eyeshadow palette! Een zeer degelijk oogschaduw borsteltje. En niet zomaar eentje: deze is speciaal ontwikkeld voor ons als Goodiebox member. Gekleurd in Goodiebox grijs, fluffy en helemaal vegan.

Hop! Deze gaat bij onze Niré collectie!

Hoe te gebruiken? 

 • Gebruik het zachte borsteltje om de oogschaduw egaal aan te brengen.
 • Geschikt voor glitter, poeder of een creamy variant. Een allrounder dus!

Winkelwaarde: €8

3. Sleep Mask Tan Retinol – James Read

Slapend bruin worden? Dat klinkt als een dream come true. Dit masker van James Read maakt het op een magische wijze mogelijk.

Het is een unieke formule, verrijkt met retinol (vitamine A). Dit is een krachtig ingrediënt dat fijne lijntjes en rimpels vermindert, de huid verzorgt en het een sunkissed kleurtje opbouwt.

Hoe te gebruiken? 

 • Gebruik het masker 1 à 2 keer per week op een schone huid voordat je gaat slapen.
  • Was het eraf in de ochtend en bescherm je huid met een zonnebrand of SPF voor de rest van de dag.

Winkelwaarde: €34 voor 50 ml. Wij ontvingen 25 ml ter waarde van €17. 

4. Micro Biome Repair Mist – de_CURE 

Onze huid is ons grootste orgaan dat we hebben en er wonen miljoenen micro organismen: de microbioom van de huid. Ooit al van gehoord? Het is heel belangrijk om onze huid zijn evenwicht te houden. Soms hebben we hier moeite mee omdat we heel veel producten testen en onze huid dus té veel wordt geactiveerd. Te veel reinigen is dus ook niet altijd ideaal. Zoek voor je huid een goede balans!

Deze mist is wel een ideale extra op je dagdagelijkse routine. Het is een soort van supercharger voor je microbioom met Vitamine D, Shiitake paddestoelen, PHA en awesome superfoods als gember, boerenkool, groene thee, kurkuma en Ashwaghandha. Da ashawah? Dit is een veelgebruikt kruid uit India dat extra kracht en energie geeft (de letterlijke vertaling is 1000 paarden).

Hoe te gebruiken? 

 • Breng deze krachtpatser elke ochtend aan als eerste stap van je skincare routine of zo vaak als je wilt gedurende de dag.
 • Je huid zal stralen en er nog vitaler uitzien.

Winkelwaarde: €55 voor 50 ml. Wij ontvingen 15 ml ter waarde van €23. 

5. Eyebrow Gel – ModelCo

Deze gel is een lichtgewicht en kleurloze wenkbrauw gel die de perfecte producthoeveelheid in elke beweging toevoegt. Hierdoor heb je de hele dag prachtig gepolijste en verzorgde wenkies.

Eentje dus om onze wenkies in de perfecte shape te brengen! Well hello Brow Gel.

Winkelwaarde: 16€

Verras jezelf elke maand!

Ook zin gekregen om elke maand verrast te worden door Goodiebox? Klik dan hier om je eigen Goodiebox te bestellen!

In Home by
Share:
Previous Post Next Post

Lees ook

Leave a Reply