About Me

TEST: COLLAGEENBOOST @Revitatrax

23/08/2020

Schoonheid begint van binnenuit! Hier zijn wij rotsvast van overtuigd. Naast dat het erg belangrijk is om je goed te voelen in je vel en dit uit te stralen naar de buitenwereld, zijn er ook enkele extra’s die je kunnen helpen om nog meer te stralen. Zo ontdekten we RevitalTrax, een uniek Anti-Aging Collagen Complex wat de huid, haren en nagels van binnenuit verbetert en wat zorgt voor een zichtbaar jongere uitstraling.

Wij zien dit als een EN-EN verhaal, want zonder een gezonde levensstijl, de nodige crèmes en een portie positviteit , zal dit productie natuurlijk geen wonderen verzetten. Het kan wél ondersteunen en processen versterken. De combinatie hiervan zorgt voor het beste resultaat!

RevitalTrax Anti-Aging Collagen Complex

RevitalTrax Anti-Aging Collagen Complex is een unieke drinkbare mix van gepatenteerde VERISOL® Bioactieve Collageen Peptiden en andere actieve ingrediënten, ontwikkeld voor een mooiere en gezondere huid- en haarstructuur. Het is bewezen door klinische studies dat het een werkzaam complex is wat de huid van binnenuit voedt en zorgt voor een jongere uitstraling. Dit complex versterkt ook nagels, botten, gewrichten en kraakbeen.

Dit is een clean label product, wat wil zitten dat het 100% pure ingrediënten bevat #ooknietonbelangrijk.

Let op: Dit product is wel niet vegan!

Collageen

We zien het steeds vaker opduiken en wij begrijpen na het testen van dit product ook waarom! Het werkt écht!

Collageen is één van de belangrijkste structurele component van de huid omdat 80% van de huidstructuur hieruit bestaat. Maar wat is het nut hiervan juist? Het zorg voor de stevigheid en elasticiteit van de huid. Als we ouder worden, zal er minder collageen aangemaakt worden en dit al vanaf 25 jaar! HELP! De elasticiteit van de huid neemt af en er komen dus meer wimpels. Hoe ouder we worden, hoe minder collageen, dus hoe meer rimpels.

De oplossing? Het aanvullen van collageen natuurlijk en dit doen wij met de formule van RevitalTrax.

 

Het beloofde (én bewezen) resultaat na 4-6 weken

 • Natuurlijke huidverjonging
 • Vermindert rimpels en fijne lijntjes
 • Helpt de hydratatie van de huid
 • Helpt de elasticiteit en stevigheid van de huid te behouden
 • Maakt de huid zachter, gladder en soepele
 • Helpt het haarvolume te verbeteren
 • Houdt het haar sterk en glanzend
 • Draagt bij aan mooie en sterke nagels
 • Versterkt botten, gewrichten, kraakbeen

Onze ervaring

Wij staan steeds sceptisch tegen nieuwe producten en hypes, maar we starten vol goede moed aan het testen van dit product. Wij nemen elke avond voor het slapengaan een zakje gemengd met water, zodat deze optimaal wordt opgenomen. Het drankje kan je ook ‘s morgens op een nuchtere maag nemen voor een optimale opname. Aan jou de keuze wat het beste past.

‘Voor mij is het een routine geworden om elke avond voor het slapengaan een zakje collageen te mengen met water en op te slurpen in best. Ik bekijk het als mijn gezond slaapmutsje’  – Helena

Het drankje is ook best lekker!

‘Het nemen van het drankje bij het slapengaan is een echt ritueel geworden voor mij. Wat water in een glas, het zakje erin en go. Ik merkte na 4-5 weken een verschil in elasticiteit van m’n huid. Of ik minder rimpeltjes heb? Dat vind ik wat moeilijk te zeggen, aangezien ik nog een jonge huid heb en nog niet veel last heb van hardnekkige rimpels. Mijn huid voelde wel voller en gezonder aan.’ – Nele

Wij geloven heel erg in het nemen van – de juiste- supplementen om je lichaam optimaal te ondersteunen en ook over Collageen lazen wij veel goed. We merken na 5 weken testen dat er een verbetering is in de conditie van onze huid. Dit natuurlijk in combinatie van het gebruik van een goede gelaatsverzorging, het drinken van veel water en een gezonde leefstijl in het algemeen.

 

Heb jij al ervaring met collageen?

Laat het ons gerust weten! Bij vragen? Shoot!

 

In Beauty by
Share:
Previous Post Next Post

Lees ook

1 Comment

 • Liese

  Hey Helena & Nele!

  Heb jij toevallig ook ervaring met geïntegreerde collageen supplementen? Ik ben aan het denken om te beginnen met een supplement, maar ik vind collageen zo vreemd smaken, dus ik zou het dan in mijn thee of water doen ofzo en liever een mixje hebben. En dan ook, welke zou jij dan aanraden, als je hier wat meer over weet? Ik ben aan het denken deze van Flinndal te nemen (https://www.flinndal.nl/afslanken/superfood-shakemix-beauty), want er zitten ook wat andere goodies in naast collageen, dus het lijkt me wel een goede optie. Maar wat denken jullie?

  Ik kijk uit naar je antwoord,
  Liese

  22/03/2021 at 18:32 Reply
 • Leave a Reply