About Me

SWEATERLOVE: opvallen met deze topper | OOTD

12/01/2018

Herinner je je de Alex Official Brand nog? Een nieuw veelbelovend kledingmerk in de fashion wereld die er speciaal is voor ‘All Lovable & Empowering Women’. Na hun COOLIO-trui komen ze nu op de proppen met een wel héél erg leuk opschrift: TOPPER.

NEW IN TOWN: De Topper sweater

De Alex Official Brand maakt het dan ook allemaal waar: power en durf. Een leuke trui, voor de durvers, of beter gezegd, de toppers onder ons.

Deze sweater is helemaal onze dada en we hebben beiden onze stijl hierin teruggevonden. Ga jij voor een sporty pants of eerder voor een classy gekleede broek?

Plopperdeplopperdeplop… euhm… topperdetopperdetop natuurlijk!

Combineer zot! 

Niet enkel vierkantjes, maar ook andere coole vormen als final touch op je hemd. Wij zijn niet altijd goed in het maken van keuzes, dus besloten we te gaan voor de 2 nieuwe ontwerpjes: stervormige studs en ronde studs.

Net zoals je kunt kiezen tussen de verschillende pins op je hemd, kan je ook de kleur van je sweater kiezen. Wij kozen voor de zwarte topper trui’s, maar ze zijn er ook in het grijs met ofwel een wit of zwart opschrift.

Laat jezelf dus helemaal laten gaan in het opstellen van jou perfecte Alex-kinda-girl-outfit. Ga je voor een grijze of zwarte trui, een wit of ‘grijs/zwart’ hemd,… Laat het ons zeker weten.

FOTOSPECIAL

Soms wat zot doen #ninjaah

Om vervolgens terug ons als ‘nette’ meiden te gedragen 😀

We’re all ALEX kind of girls

Hou dit opkomende en zotte merk zeker in de gaten!
Meer informatie kan je vinden op hun Facebookpagina en Instagrampagina.

#instagramproof

Share:
Previous Post Next Post

Lees ook

Leave a Reply