About Me

SURPRISE: op reis naar bestemming onbekend | Review

15/05/2017

Binnenkort staat er weer een vakantie-uitje op de planning! Naar waar? Geen flauw idee! Ik boekte onlangs een vakantie naar destination unknown met srprs.me: een website waar je een reisje kan boeken, zonder dat je weet waarheen.

Wat is een verrassingsvakantie?

Hou je wel van een verrassing? Of kan je gewoon niet kiezen waar je heen wil? Een verrassingsvakantie is dan ideaal! De surprise bestemmingen zitten tegenwoordig erg in de lift. Want er bestaan verschillende betrouwbare websites waar je terecht kan voor het boeken van zo’n vakantie. Je kan een reis boeken zonder dat je weet waar je heen gaat, tot op de dag van je vertrek!

Hoe gaat een surprise vakantie in zijn werk?

Ik heb mijn vakantie geboekt met srprs.me. Dit is één van de bekendste aanbieders als het om verrassingsvakanties gaat. Hier kan je kiezen tussen verschillende vakantieformules: zonvakantie, citytrip, multicitytrip, broke (= ideaal bij klein vakantie budget!), backpacking,.. of zelfs je huwelijksreis!


Dit is wat je wél weet op voorhand:

 • Je kiest een vertrek- en terugkomst datum
 • Je kiest het aantal dagen dat je reis zal duren
 • Je krijgt te zien hoeveel je daarvoor betaalt
 • De reis is binnen heel Europa óf wereldwijd (afhankelijk van de formule)
 • Je mag 3 plaatsen opgeven waar je liever niét gaat: die worden dus uitgesloten

Verder beloven ze veel tijd op de bestemming en een centraal gelegen accommodatie. De rest is geheim!

Wat moet ik dan inpakken?!

Eens je vakantie geboekt, ontvang je een persoonlijke link met een aftelkalender tot je vakantie. Eén week voor je vertrek, krijg je de weersverwachtingen te zien van je reis, zodat je weet wat er in je koffer moet.

srprs.me verrassing vakantie ervaring
Op reis naar *trommelgeroffel*…

Een weekje op voorhand ontvang je een kraskaart met een code. Pas op het vliegveld kras je de kaart en door de code online in te geven onthul je de bestemming. Spannend toch?!

Mijn eerste ervaring

Ik koos voor een citytrip van 4 dagen binnen heel Europa. Volg hier de onthulling:

https://srprs.me/helena-pim-gaan-22-mei-op-vakantie

Mijn vriend en ik zijn bijna weg! En zoals je ziet: de weersvoorspellingen zijn net bekend : Wait whut? Regen én koud? Bummer. Jep, dit heb je uiteraard niet in de hand. Maar ik heb me er snel overgezet, want: adventure is out there! 

De persoonlijke touch van srprs.me

Vragen of bedenkingen? De service bij srprs.me is écht top! Ik ben enorm fan van de live chat op de website: ik had een dringende vraag over mijn paspoort en binnen de 5 minuten kon ik alweer verder met mijn boeking.

chat, srprs, me, review, chat
Maar ook via mail zijn ze snel. De communicatie loopt allemaal héél persoonlijk. Na mijn boeking kreeg ik meteen een persoonlijke mailtje van Lonneke. Zij vroeg me meteen of ik graag met het openbaar vervoer of eigen vervoer naar Brussel Zaventem ga, omdat ze zag dat ik in Sint-Truiden woon. How nice is is this!? Ik voelde me meteen een ‘gewaardeerde’ klant en veel betrokkenheid bij mijn reis. Oef, in goede handen.

Iets voor jou?

Een verrassingsvakantie is voor jou als…

 • je avontuurlijk ingesteld bent
 • houdt van verrassingen
 • niet altijd volledig de touwtjes in handen moet hebben
 • nieuwe steden wil ontdekken
 • je geen pure ligvakantie wil

Benieuwd? Bekijk de onthulling in mijn VLOG!

VLOG: op reis naar bestemming onbekend | De srprs.me onthulling

 

Vakantie toch nog even uitstellen? Trek erop uit in eigen land!

Toerist in eigen land: Brugge | toffe adresjes

Share:
Previous Post Next Post

Lees ook

1 Comment

 • VLOG: op reis naar bestemming onbekend | srprs.me – Five More Minutes

  […] een website waar je een reisje kan boeken, zonder dat je weet waarheen. Meer weten hierover? Lees hier het volledig artikel over mijn eerste ervaring met […]

  14/07/2017 at 15:37 Reply
 • Leave a Reply