About Me

SURPRISE: iemand verrassen? Wij testten Greetz!

29/08/2019

Het klinkt misschien cliché, maar wij sluiten ons er toch graag bij aan: geven is vaak nog leuker dan krijgen. Zeker als het gaat om iets persoonlijks, een speciaal cadeau of gewoon wanneer iemand het niet verwacht.

Maar het is niet altijd makkelijk om dé verrassing te vinden. Daarom gaan wij vaker online op zoek naar het ideale cadeau. Tegenwoordig heb je heel wat leuke gadgets en verzendopties om online te shoppen. Greetz is daar zo eentje van. Een handige online shop om een cadeau te laten leveren waar en wanneer je maar wil!

Vorig jaar op moederdag verrasten we onze moeders reeds met een mooi boeketje en opnieuw zetten we onze geliefde personen rondom ons graag in de bloemetjes. Deze keer schenken we graag een heerlijk zomers bosje bloemen, zomaar!

Wat is Greetz.be?

Greetz.be is een online giftshop waar je kan kiezen tussen bloemen, leuke kaartjes, ballonnen, dranken of chocolade (ja, je leest het goed #nomnom). Wat ook erg leuk is aan deze website is dat je de items die je shopt helemaal kan personaliseren! Denk aan wenskaarten met een persoonlijke foto, een ballon met jouw eigen ontwerp of zélfs een fles wijn met een afbeelding van jezelf.

Eens je een cadeau gekozen hebt, kan je ervoor kiezen waar en wanneer het pakket mag aankomen. Het pakket kan rechtstreeks afgeleverd worden bij de persoon voor wie het cadeau bestemd is. Handig (én tijdsbesparend), toch?!

Wat vinden wij zo leuk aan Greetz?

  • Je kan een persoonlijk kaartje ontwerpen dat bij het boeket wordt geleverd: van kleine kaartjes tot hele grote, inclusief je eigen foto erop.
  • De leveringen gaan snel.
  • Er zijn vaak actie codes voor een gratis verzending.
  • Het cadeau komt aan in een mooie verrassingsdoos.

Onze bestelling bij Greetz

“Ik koos voor een vol boeket met frisse zomerse kleuren. Ik heb het bloemetje geschonken aan mijn mama. Ze was erg verrast om een groot pak aan te krijgen met haar naam op. Het ‘fun’ gehalte steeg alleen maar toen mama de doos mocht openen. Er kwam een prachtig boeket tevoorschijn met een gepersonaliseerd kaartje bij. Happy mommy it is.“- Nele

“Waw, zo origineel, dit had ik nog niet eerder gezien: bloemen die passen in de brievenbus. Schattige witte roosjes laten opsturen met de post was nog nooit zo makkelijk. De rozen waren mooi verpakt in een kleine platte doos die perfect in de bus passen. Ideaal wanneer er toch niemand thuis is. Het pakje kwam met duidelijke instructies om de bloemen goed te verzorgen. In no time staan de roosjes te pronken in de woonkamer!” – Helena

Door de unieke folie kunnen deze ‘brievenbus bloemen’ 5 dagen lang zonder water en voeding.

Wil jij ook iemand verrassen? Of jezelf iets cadeau doen? Surf dan snel naar Greetz en stel je eigen cadeau samen!

Share:
Previous Post Next Post

Lees ook

Leave a Reply