About Me

Summerproof met deze tips & tricks | niet te missen accessoires

09/06/2017

Wij willen zomer! Jullie ook?! Ook al kunnen we niet áltijd vertrouwen op het Belgische weer, toch kan je ervoor zorgen dat je het zomergevoel kan blijven vasthouden.

Forever zomeren!

Zelfbruiner

Blijft dat zomerse rokje in de kast hangen door je campina-benen, of wil je gewoon een extra tintje om op het strand te paraderen?  Hé, een beetje vals spelen kan geen kwaad: een goede (!) zelfbruiner will do the trick. Dus investeer in degelijke zelfbruiner voor een streeploos resultaat.

Onze favoriet: De Magic Drops van Collistar

De juiste accessoires

– Pimp je bikini met een lange ketting, die net over je bovenstuk komt. Een dunne ketting is praktischer, om strepen nadien te voorkomen.

Shop >>>

– Draag kleurrijke sandalen. Je outfit krijgt meteen een zomer boost in combinatie met open schoenen. Free those feet!

Shop >>>

– Wissel je gewone handtas in voor een strandtas. Alleen maar voordelen: Je krijgt er dubbel zoveel in en dat vakantiegevoel krijg je er in no time bij!

Tip: de beach collectie ligt nu bij Veritas in de winkel! 

Beach Waves in je haar

We houden ervan, of het nu zomer is of niet: de beach waves. Als het lijkt alsof je gewoon uren aan het winderige strand hebt gelegen, is de look geslaagd. Maar the truth is: bij de meeste valt het haar niet automatisch zo mooi in deze slag. Bij ons helaas ook niet. Dus, wij gooien het over een andere boeg!

– Zet je beach waves met een dunne krultang. Verdeel je haar in brede lokken, maar krul ze met een smalle omtrek. Zo creëer je waves in plaats van krullen. In dit artikel lees je hoe wij krullen zetten met een dunne krultang, die ideaal is om ook beachwaves te zetten.

– Geen krultang bij de hand? No worries, het kan ook perfect met een stijltang: zie hieronder hoe je tewerk gaat.

Scrubben & hydrateren: voorbereid is half werk

Vaak slaan we het over, maar het is oh-zo-belangrijk om je tintje te behouden. Scrub scrub scrub, om te voorkomen dat je huid na enkele dagen gaat schilferen. Smeer je ook voor het zonnen steeds in. Een goed gehydrateerde huid bruint op een gezondere manier en houdt twee keer zo lang. Win-win!


Onze favoriet: Kneipp Beauty Geheim

Zomer voor je nagels

Fluo roze, knalgeel of wat dacht je van een flamingo tekening? Laat het zomeren op je nagels! Op youtube bots je op oneindig veel tutorials om je nagels te pimpen. Eén van onze favorieten is de ‘ombré palmboom tutorial’. Durf jij het aan?

 

Share:
Previous Post Next Post

Lees ook

Leave a Reply