About Me

Straal met de Liquid Illuminator van Nyx | Review

14/02/2017

Nyx Born to glow – 01 Sunbeam

“Een natuurlijke gloed in een flesje!”

Tijdens mijn zoektocht naar een toffe Nyx lippenstift, viel mijn oog op dit schattig licht roze flesje van Nyx. En wat ben ik blij het gevonden te hebben! Het belooft een verhelderende en glanzende gloed na te laten. En hoe!


Hoe aanbrengen?

Je kan het product alleen aanbrengen, of op je foundation. Doe dit op je jukbeenderen bovenaan. Weet je niet goed waar aan te brengen? Simpel: glimlach dan even. Het gedeelte schuin boven de bolle wangen kan je dan best aanzetten.

Let wel, deze tint is eerder geschikt voor een lichte huid. Bij een donkere huid gaat de kleur snel te koel aanvoelen. But no worries! Nyx heeft hetzelfde product ook in een donkerdere/goudige kleur ’02 Gleam’.

Resultaat


Ik ben blij met het resultaat! Op de foto kan je zien dat ik de highlight op mijn wangen aangebracht heb. Je kan dit natuurlijk ook op je kin, op het wenkbrauwbot en/of décolté. Het geeft een mooi rozige en gezonde gloed. De ideale finishing touch, die toch héél natuurlijk aantoont.

TIP: vergeet je huid op het einde van de dag zéker niet weer te reinigen. Zo blijft je huid stralen, dag na dag. Lees er alles over in de blogpost ‘make-upremover voor luie meisjes’

In Beauty by
Share:
Previous Post Next Post

Lees ook

1 Comment

  • GIVEAWAY: win een ‘PINK EDITION’ beautypakket! – Five More Minutes

    […] Nyx Born to glow – Liquid illuminator (lees review hier) […]

    17/04/2017 at 14:12 Reply
  • Leave a Reply