About Me

SKINCARE: bescherm je huid tegen luchtvervuiling | Pollution Defense Germaine de Capuccinni

20/01/2019

Wij houden van het citylife! Maar we komen steeds meer in aanraking met stoffen die schadelijk voor onze huid. Wonen in een stad betekent dus een ware uitdaging voor onze huid: uitlaatstoffen, sigarettenrook, damp, UV, airconditioning, licht van onze smartphone, laptop en noem maar op.

Onze huid krijgt élke dag (!) te maken met meer dan 300 bronnen van pollutie. Tegenwoordig zien we steeds vaker dat producenten hierop inspelen en allerlei producten voorzien hiervoor. We gingen op zoek naar een kwalitatief product hiervoor en kwamen uit bij de Excel Therapy Pollution Defense van Germaine de Capuccinni.

Germaine de Capuccinni

We komen dit merk niet zo vaak tegen, omdat dit vaak door enkel professionals gebruikt wordt. Goede producten verzekerd. Gelukkig kun je er ook zo als particulier aan geraken. Wij gingen hiervoor langs bij Maison Beauté in Landen.

De beschermende crème tegen onopvallende huidveroudering

Vooral ons gelaat is het meest blootgestelde deel, dat in aanraking komt met deze stille, vaak onzichtbare vijand die schade aanbrengt aan onze huid. Meermaalse blootstelling aan de agressieve stoffen in de lucht, laat zijn sporen na op onze huid.

Deze schade, die vaak eerst niet wordt opgemerkt, blijft zich bovendien verder ontwikkelen en komt na verloop van tijd aan de oppervlakte. Dit in de vorm van een vroegtijdige veroudering. Hierbij gaan wij helemaal huiveren. Ja, vroeg-tijdelijk ver-ouder-ring. Sounds like horror.

Een gezonde levensstijl, het meermaals sporten, veel water drinken en het hydrateren van onze huid, is alvast heel erg belangrijk, maar onze huid beschermen tegen deze stoffen blijft ook belangrijk.

Nu lanceert Germaine de Capuccini een contraoffensief tegen de schadelijke gevolgen van pollutie. Thank god! Excel Therapie 02 is ontwikkeld om zich aan te passen aan de nieuwe behoeften die ontstaan van ons drukke en stadse levensritme. Deze producten worden ook wel ‘het beste reddingsteam voor de stadshuid’ genoemd. 

De hoogtechnologische formules van de pollutions defense zorgen zowel voor verdediging als voor regeneratie. Bovendien werken deze producten op cel niveau en dus niet enkel aan de oppervlakkig.

 1. Oxygenererende Crème Activator van de Jeugdigheid

Deze crème heeft een anti-ging werking die de huid hermetisch beschermt tegen de 4 soorten vervuiling: lucht, zon, direct omgeving én blauw licht. Ja dat blauwe licht is eentje waar we steeds meer van bewust worden gemaakt. Dit is oh-zo-slecht voor zowel onze huid als ons concentratievermogen en zoveel meer.

Dit product:

 • zorgt voor een hoge dosis zuurstof
 • versterkt de afweermechanisme van onze huid
 • reactiveert onze huid haar interne zelfherstellende vermogen

2. Oogcontour Oxygenerende Activator van de Jeugdigheid

We willen allen een frisse heldere blik. Weg met die opgeblazen oogzakjes en donkere kringen. Deze gel-crème van Germaine de Capuccini is erg licht en verfrissend en gaat de oogcontour beschermen én activeren.

TIP: Onze huid aan onze ogen is bovendien erg dun en daarom ook erg gevoelig en kwetsbaar. Breng de oogcrème dus met een tikkende beweging met 1 vinger aan.

3. doel van de Pollution Defense Excel Therapy

 • 1. Bescherming: Deze is net zoals de crème hierboven een bescherming tegen de 4 soorten van vervuiling.
 • 2. Regeneratie: Je huid wordt door deze crème versterkt in deze zone. Weg met die fijne lichtjes rond onze ogen en rimpels verminderen (nee, ze verdwijnen niet ineens).
 • 3. Correctie:
  • Onmiddellijk bij het eerste gebruik gaat het product de donkere kringen en onvolkomenheden lichter maken en camoufleren. Dit is een erg opvallend resultaat!
  • Na herhaaldelijk gebruikt zullen je wallen en donkere kringen gecorrigeerd worden.

Hoe gebruiken?

 • ‘s Ochtends en ‘s avonds of zo vaak gedurende de dag als nodig is, aanbrengen op de huid onder je oog.
 • Doe dit met je ringvinger en met zachte klopbewegingen.
 • Dit doe je tot de crème volledig is opgenomen.

Conclusie

Naast dat deze producten geweldig ruiken zijn het zeer goede producten. De crème is erg praktisch in gebruik door het pompje en voelt erg licht aan op de huid. Bovendien trekt deze snel in, waarna schmink aanbrengen vlot gaat. We voelen dat de huid intens is gehydrateerd, zonder dat onze huid plakkerig aanvoelt. En dit is net zo bij de oogcontour crème. Deze is nog magischer. Je ziet onmiddellijk na het eerste gebruik verschil. Dit niet meteen naar de dikte van de wal, maar in het kleurverschil! Wij zijn dus dol-enthousiast en deze producten plaatsen wij op dezelfde hoogte of zelfs iets boven die van Clinique.

Score: 9/10

Share:
Previous Post Next Post

Lees ook

Leave a Reply