About Me

REVIEW: Night crème van Natural Self

07/01/2019

Wij dragen graag zorg voor onze huid. Dat betekent 24h lang willen we onze huid de juiste aandacht geven, dus ook ‘s nachts. Een goede nachtverzorging is goud waard, omdat je huid ‘s nachts actief bezig is met hernieuwen en stimuleren. Wij testen de nachtcrème van Natural Self uit!

Naturel self: 100% vegan & duurzaam

Zoals de benaming het zelf al zegt, zijn de producten van Naturel Self helemaal natuurlijk. Zo zijn ze voor 100% vegan. De producten zijn erg authentiek. Er wordt enkel gewerkt met producten waarvan het bewezen is dat ze hun werk doen. Al de chemicaliën, parabenen en andere schadelijke stoffen zitten hier dus niet in.

Ook duurzaamheid vind Isabelle, oprichtster van Naturel Self, zeer belangrijk. Zo zullen alle producten komen uit Europa (#NotMadeInChina), zullen de doosjes geplooid worden door mensen in een beschutte werkplaats en wordt er nagedacht over de duurzaamheid en mogelijkheid op recyclage van de verpakking.

Dit plaatje strookt dan ook helemaal in wat wij belangrijk vinden: kwalitatief, duurzaam en milieuvriendelijk.

All Night Starlight Nachtcrème van Naturel Self

Een herstellende en vochtregulerende luxe nachtcrème voor het gezicht. De hoogwaardige formule dringt tot in de diepere lagen van de huid en zal ze rijkelijk voeden en hydrateren. Ideaal voor de oudere huid en om de eerste rimpeltjes te bestrijden! Je kan de crème zelfs ook gebruiken onder de ogen. Combineer overdag de dagcrème met de nachtcrème rond je ogen voor het beste resultaat.

De crème is speciaal ontwikkeld voor de gevoelige, normale en probleemhuid. Voor iedereen dus. Onze mama’s en wij kunnen hier dus samen gebruik van maken. Ook zou deze crème zeer werkzaam zijn bij huidaandoeningen zoals eczeem, psoriasis, klachten na chemotherapie,..

Waarom wij fan zijn

  • 100 % natuurlijk & 100 % vegan
  • Covers it all: Gewone, gevoelige, probleem- & droge huid
  • Parabeenvrij
  • Herstelt en beschermt
  • Geen chemische of synthetische additieven, natuurlijke bewaarmiddelen

Natural self kopen?

Het product komt aan in een super leuk roos doosje, met daarin deze luxueuze pot met houten dop. Bovendien weet je ook zeker dat deze crème voor de meeste mensen (ja, er zijn altijd uitzonderingen) werkzaam is. De crème is dus niet enkel ene streling voor het oog, maar is bovendien echt een kwaliteit product waar wij zelf erg tevreden van zijn.

Prijs: € 59,00 – All Night Starlight Nachtcrème

Het is geen goedkoop product, toegegeven, maar wetende dat het product écht kwalitatief is, er gewerkt wordt met de producten uit Europa, aandacht is voor duurzaamheid,..  dan dragen wij alvast graag ons steentje bij voor een betere toekomst. Check!

In Beauty by
Share:
Previous Post Next Post

Lees ook

Leave a Reply