About Me

REVIEW: False lash Telescopic Mascara | lange wimpers

29/06/2017

Niet zo handig in het plakken van neppe wimpers? Of toch niet elke dag? L’Oréal komt op de proppen met de ‘False Lash Telescopic’ mascara, die je in één oogopslag een volle wimperdos moet geven. Lees snel verder!

blog mascara review telescopic beauty

Het borsteltje

De mascara heeft een dun compact borsteltje. Bij vele mascara’s komt er net iets te veel product mee, waardoor er makkelijker klonters gaan vormen. Dat zit hier al snor: het borsteltje ziet er clean uit, met de juiste hoeveelheid product.

En toch, mijn eerste indruk was: “really, moet dit kleine borsteltje mijn wimpers een megaboost geven?”. Maar bij deze, om alle verwarring uit de wereld te helpen: Laat de assumptie ‘hoe kleiner het borsteltje, hoe minder effect het geeft’ maar snél achterwege.

Dit magische borsteltje zorgt immers voor een goede spreiding van de wimpers, waardoor je snel een open blik creëert en waardoor je bijna geen, tot geen klonters kan bespeuren.

 

Pluspunten

  • Verlengt de wimpers
  • Geen klonters
  • Zorgt voor open blik
  • Snel aan te brengen
  • Leuke (zilvere) verpakking

Score: 9/10

Resultaat

Mijn zoektocht naar een goede mascara die doet wat hij belooft lijkt met dit product te eindigen. De Telescopic mascara doet beroep op microvezels om de wimpers intens te verlengen. En hoe!

Mijn blik is meer open en de wimpers lijken langer. Dat is de grote troef. Ook klontertjes zijn minimaal aanwezig en het product blijft de hele dag door goed zitten. Al kan een beetje bijtoppen door de dag nog een mooi effect geven. (let op: doe dit met mate, want zo vorm je wél sneller klontertjes of kunnen je wimpers zelfs breken)

Voorlopig is dit mijn absolute topper.

Linkse oog = Telescopic Mascara van L’Oréal

Rechtse oog = Geen mascara


pssst, vergeet je wenkbrauwen niet op te maken, dit geeft een mooier resultaat en maakt jouw blik af! Lees: Waarom wenkbrauwen zo belangrijk zijn – tips & tricks

In Beauty by
Share:
Previous Post Next Post

Lees ook

Leave a Reply