About Me

RELAX: deze pyjama’s draag je stiekem de hele dag | Alice et Maman

16/04/2020

Een onwerkelijke realiteit neemt deze maand de bovenhand. We zitten gezamenlijk (zo veel mogelijk) thuis en hopen dat we snel weer de draad kunnen oppikken van ons gewone ritme en leven. Maar wat als we dat nu even nét niet moeten doen? Wanneer de hele wereld op zijn kop staat, kunnen wij wél de tijd nemen voor onszelf. Daarom beschouwen we dit liefst als een wake-up call om in de toekomst meer stil te staan en op adem te komen wanneer dat nodig is. Want geef toe: we hebben het uiteindelijk allemaal veel te druk en te weinig tijd. Herkenbaar? Right!

Maak eindelijk tijd voor die welverdiende me-time

Een goede nachtrust staat hoog op ons lijstje, samen met een dosis welverdiende me-time en ontspanning. Daarom is onze liefde voor de juiste pyjama, waar wij ons goed in voelen, erg groot! The time is now: maak tijd voor die pauze die je – eigenlijk – altijd al nodig had.

De juiste pyjama kan wonderen doen

De pyjama heeft nog nooit zo’n grote rol gehad als de laatste paar weken, maar we waren eerder al fan: een heerlijke pyjama maakt een wereld van verschil in onze ‘relax’ routine! We zijn gek op mooie sleepwear, die je stiekem ook nog eens de hele dag zou willen dragen.

Maak kennis met Alice et Maman

Ken je Alice et Maman al? Wij leerden het merk vorig jaar kennen en eerlijk is eerlijk: we waren op slag verliefd op de collectie, maar nog meer op het hartverwarmende verhaal achter dit merk. Alice et Maman is een Belgisch merk dat voornamelijk nightwear en homewear bij ons in huis brengt.

De stijl van Alice et Maman

De pure eenvoud en verfijnde details met een elegante dynamiek kunnen we hier niet onder stoelen of banken steken. Maar wat Alice et Maman net ook zo uniek maakt is de hoge, kwalitatieve afwerking en dat allemaal op een uiterst duurzame manier.

Slowfashion en eco friendly staan centraal

Omdat ze fair trade zo hoog in het vaandel dragen, werken ze samen met ateliers die deze labels kunnen voorleggen. Alle goederen zijn in correcte omstandigheden gemaakt en hun label garandeert dat het eindproduct geen schadelijke stoffen bevat.

Daarnaast kiezen ze voor zoveel mogelijk natuurlijke materialen (zoals katoen, viscose, modal, wol,… ) om zo te kiezen voor meer duurzame en ecologische manier van creatie en productie. Slow fashion waarbij fair trade, eco friendly en organisch centraal staat. Een merk om van te houden dus.

Deze happy pyjama bestaat uit 2 delen: een top met lange mauwen en een short, in volledige doorknoop model afgewerkt met nacré knoopjes en gouden details.

“De geel gestreepte pyjama van Alice et Maman is momenteel mijn favo ensemble om te ontspannen of in bed te kruipen. Niet alleen om het fijne model en de schattige uitstraling, maar ook omwille van de voelbare kwaliteit. Wat een zalig gevoel!”

Kant en wit: een heerlijke combinatie die frisheid en tederheid tegelijk uitstraalt. De nightwear voelt uiterst zacht aan en vederlicht op de huid. Eentje waar je ‘s morgens gegarandeerd goedgezind mee opstaat!

“Ik ben gek op kant, zeker op zo’n elegante en zachte manier. Zowel de top als de short voelen als fluweel, zo heerlijk!”

De gouden Alice et Maman initialen aan de zijkant van de top fungeren als leuk detail op de pyjama. De top heeft daarnaast ook herstelbare spaghetti bandjes zodat je deze makkelijk naar comfort kan aanpassen.

Een ideale aanvulling aan deze zachte outfit? Een uiterst comfortabele peignoir, eveneens afgewerkt met soepele kant.

“Laat die heerlijke zomernachten maar komen! Ik ben echt enorm fan om mijn tijd te nemen in de ochtend en te genieten van een paar ‘nog vijf minuutjes’-momenten.”

Meer weten over Alice et Maman? Of benieuwd naar de collectie? Bezoek dan zeker even de website van Alice et Maman en laat je verrassen door duurzame, prachtige en kwalitatieve night-, home-, maternity-, of beachwear (psst, je kan nu online bestellen met 10% korting door de code ‘staysafe10’ te gebruiken).

#stayhome #staysafe

Share:
Previous Post Next Post

Lees ook

Leave a Reply