About Me

RELAX: dag ontspannen in de thermen | Moederdagtip (!)

11/05/2019

Niets beter dan af en toe ontsnappen aan de drukte van het leven. Weg met die gsm, weg social media (geen makkie voor ons – at first) en hallo bikini, badjas en slippers. Wij lieten ons, samen met de mama onderdompelen in een zalige relaxdag in Thermae Boetfort

Mommy & me spa day

Onze mama’s mogen we eens in de watten leggen! We namen de mama van Nele mee op onze relax dag (de mama van Helena kon er helaas niet bij zijn) en we genoten er enorm van. Weinig file, makkelijke bereikbaar (nabij Zaventem), rustig gelegen, ideale locatie (lees: kasteel!), drinks en food, wellness en verwennerij! Dat klinkt als een perfecte combo, toch?

We startten onze dag met een overheerlijke gelaatsverzorging. We mochten één van hun populaire behandelingen uittesten: het anti-aging masker met collageen, perfect voor om die rimpeltjes aan te pakken en het Cryo masker dat het gezicht helemaal gaat hydrateren.

Nadien genoten we van de zalige wellness die er voor ons de hele dag beschikbaar was. (incl. heerlijk resto en bar, de hele dag lang! Whut?!)

Foodies zoals we zijn, liet het eten en drinken niet al te lang op zich wachten, en dit in onze badjas. Beter kan het toch niet worden? Een heerlijk  lokaal biertje van Boetfort dabei ging zelfs vlotjes naar binnen #sorrynotsorry.

Wij hebben er alvast een super dagje opzitten!

In Lifestyle by
Share:
Previous Post Next Post

Lees ook

Leave a Reply