About Me

PARTY OUTFIT: dit dragen wij voor de eindejaarsfeesten

12/12/2018

De kerstdagen én het nieuwe jaar staan voor de deur! Hoog tijd voor het plannen van familiefeestjes en oudejaar, het bedenken van goede voornemens én onze feest outfit. Ons eerste voornemen voor het nieuwe jaar is alvast schitteren in een top outfit. Wij kozen daarom onze outfit voor de feestdagen uit bij Maison Beauté!

Het hoeft niet altijd een jurk te zijn. Onder dit motto gingen wij dit jaar op zoek naar de ideale eindejaarssoutfit. Wij kozen dit jaar voor de even elegante variant: Nele koos voor de jumpsuit, Helena voor de gekleede broek met top.

De gekleede jumpsuit

Deze jumpsuit heeft een erg gemakkelijke pasvorm. Het is een dunne stof waardoor je wel best gaat voor een string, een mooi aansluitend onderbroek of zelfs figuurcorrigerend ondergoed. Aan jezelf dus waar jij je goed in voelt. Met de bijhorende riem in dezelfde stof accentueer je je taille.

Belangrijk om te weten is dat deze jumpsuit een erg diep uitgesneden decolleté én rug heeft. Dit maakt dat je een verstandige bh-keuze dient te maken. Geen makkie. Ga ofwel voor *nobra* (vind ikzelf wat gek en zou dit niet durven #tittiesontbloot) ofwel voor een plak-bh.

Kies voor een bh waar jij je comfortabel in voelt, want je wil toch schitteren op nieuwjaar zonder heel de tijd die bh recht te trekken. (Is net zo irritant als het lager trekken van je jurkje. Hierdoor maak je bovendien een onzekere indruk #datwillenwijniet).

Jumpsuit – 65 euro 

Het blijft steeds wat zoeken om een warm kledingstuk te combineren op je feest outfit. Bij een kleedje kan je al makkelijk gaan voor een geklede vest. Dit zou hier ook op kunnen, maar dat zou té classy zijn voor mij. Daarom koos ik voor deze schattige bolletjes pull met glitters in. Deze is bovendien best feestelijk en chique.

Bolletjes pull – 45 euro 

Kies voor een pull die niet té groot is of te lang. Deze pull sluit bovendien mooi nauw aan. Ik plooi de onderkant van de pull net onder de riem van de jumpsuit. Inovatief eh! #hethoeftnietaltijdmoeilijktezijn

 

Zijn bolletjes iets minder je ding of heb je een erg ouderwetse oma of opa, dan kan je nog steeds gaan voor een erg eenvoudige pull. Deze pull met subtiele gouden draadjes erin is eentje die iedereen in zijn kleerkast moet hebben hangen. Je kan deze aandoen op een casual broek om te gaan werken, maar evengoed kan je deze pull matchen op deze stijlvolle jumpsuit. Dit is altijd huis!

Witte pull met fijne gouden draden – 45 euro 

Werk je outfit natuurlijk af met enkele leuke accessoires! Tasje, juweeltje, opvallende oorbellen, overdrijf wat met armbanden en klaar is kees! Waar zijn die bubbels?

Fluweel gekleede broek met gouden top

Dit jaar kiezen we tijdens de feesten voor iets helemaal anders dan de klassieke jurk. Deze geklede broek en gouden top will do the trick om te stralen tijdens de feesten dit jaar.

Gouden top – 25 euro

De half see-through gouden top straalt gewoon ‘feest’ uit! Het delicate borduursel op de top zijn het ideale detail om extra te schitteren.

Zwarte fluwelen broek – 40 euro

De gouden top heb ik gecombineerd met een fluwelen zwarte broek met brede pijpen. Zo breng je meer contrast in de look. Combineer met een (liefst een naald-) hak onder de broek om de outfit elegant te houden. Werk af met een feestelijke tas in dezelfde fluwelen stof als de broek.

Witte trui – 55 euro

Laten we wel eerlijk blijven: de feestoutfits zijn niet altijd even warm, en we zitten nu eenmaal in de koudste periode van het jaar. Daarom koos ik om de look aan te vullen met een witte trui met grote uitsnede aan de hals, om toch de accenten van mijn top te laten doorkomen. En eens die champagne begint te werken: hop, die trui uit, et voila!

 

Ben jij overtuigd om dit jaar ook eens te gaan voor een niet-kleedjes-outfit? Laat het ons weten x

Share:
Previous Post Next Post

Lees ook

Leave a Reply