About Me

OUTFIT: twinning is winning! | Playsuit

16/05/2019

Twinning, een matching outfit samen met je fashion-bestie, is helemaal hot!

Een zelfde outfit matchen is ideaal als jij en je vriendin (of zelfs mama!) dezelfde stijl hebben. Of gewoon als 2 shoppende vriendinnen met nét hetzelfde ensemble uit het pashokje komen, is een twinning look de ideale oplossing. Wij trekken alvast graag onze twinning outfit aan, met veel twin selfies tot gevolg. Want #twinningiswinning.

Onze twinning outfit: gestreept playsuitVero Moda Playsuit – Noba

Een playsuit bestaat uit één stuk (met korte pijpen) en is vooral erg handig in de zomer of tijdens je zonvakantie. Wij kozen voor deze gestreepte gecentreerde playsuit. Om de look nog stijlvoller te maken stijlen we de playsuit met eenzelfde blazer.

De meeste playsuits zijn heel erg zomers, waardoor je ze vaak enkel kan dragen op een hete zomerdag, maar in deze outfit zal je ons ook al bij de eerste zonnestralen zien buitenkomen.

WIST-JE-DAT: een playsuit en een jumpsuit niet hetzelfde zijn? Een playsuit heeft een korter broekje, terwijl een jumpsuit lange pijpen heeft.

De playsuit heeft een erg handige pasvorm en een elegante V-hals, waar wij graag een subtiele ketting op combineren. De riem zorgt ervoor dat je je taille mooi kan accentueren.

Zelf ook (t)winnen?!

Wil jij zelf ook twinnen of ben je gewoon verliefd op deze playsuit met blazer? Shop deze look bij Noba, de ideale multi-brand store voor een zorgeloos shopping uitje.

In Fashion by
Share:
Previous Post Next Post

Lees ook

Leave a Reply