About Me

OUTFIT INSPO: zo draag je de gebreide trui-jurk en ruitjes broek

05/01/2020

Niet elk kleding item is even makkelijk te combineren. Deze winter stuiten wij vaak tegen de gebreide jurk, die erg leuk is om te dragen in de winter, als je weet hoe. Ook de broeken met ruitjes blijven het dit seizoen weer goed doen!

Looks by Maison Beauté

De gebreide trui-jurk

In tricot of sweatstof, strak of lekker soepel… een trui-jurk is zowel comfortabel als vrouwelijk. Daar zijn we helemaal gek van! De trui-jurk is volgens ons hét item van de winter. Je kon deze al eerder vinden in sweatstof en steeds meer zie je ze nu ook in tricot. Je hebt het dus voor het kiezen: strak of soepel, om te sporten of om casual gekleed te gaan.

Een gebreide trui-jurk is zowel comfy als trendy en is dus totally is iets voor mij. Ik kwam Maison Beauté nog maar net binnen en dit item sprong me in het ook. Vooral ook door het leuke motief (de sportieve v-vorm uit de nineties in een modern jasje). 

Hou jij ervan om lekker te cocoonen?  Shop dan zeker een dikke wollen trui-jurk met rolkraag. Combineer met een dikkere pantie (40 den) voor warme benen.

Ik koos voor eenvoudige stoere enkelbotjes, maar met knielaarzen zal je de bal ook niet snel misslaan.

De ruitjes broek

Een (blijvende) topper dit seizoen: ruiten. Maar de broeken met ruiten zijn niet altijd de makkelijkste om te combineren, omdat ze soms ‘zwaar’ of zelfs wat breder kunnen ogen. En dat willen we in de meeste gevallen niet. Ik koos voor een grijze ruiten broek met zwarte opdruk. Met dit motief en deze kleuren is het makkelijk om de broek zowel zakelijk als speel te combineren.

Door de smalle pijpen, die overigens ook iets hoger boven de enkels komen, combineer ik er met gemak enkellaarsjes onder. Kies voor een laarsje met ‘slim fit’ aan de enkel, zo verleng je de benen alleen maar.

De broek heeft een riem bovenaan om mooi te tailleren: daarom draag ik er liefst losse blouses op, want je kan ze er mooi instoppen en de strik zichtbaar maken.

Een blouse met witte franjes of met zwarte strik: de ene maakt het al wat speelser of net wat eleganter dan de andere.

Share:
Previous Post Next Post

Lees ook

1 Comment

  • fashiontrendshops blogger

    Het ziet er zo mooi.

    10/01/2020 at 07:17 Reply
  • Leave a Reply