About Me

OUTFIT INSPO: geshopt bij Noba

30/12/2019

Shoppen, dat is toevallig één van onze specialiteiten. Wat je graag doet, doe je ook goed, toch? Wij gingen langs in één van onze vaste winkels: Noba. Waar je heel wat modieuze merken onder één dak kan vinden.

Blouse met gouden knopen – Artigli

Losse blouses die je makkelijk kan combineren blijven één van mijn favoriete kledingitems. Daarom kon ik niet weerstaan aan deze verfijnde blouse met gouden afwerkingen. Als een echte parissienne door de winkelstraten paraderen? Check!

Hou je van Italiaanse fashion met een uiterst elegante, maar steeds met originele twist? Dan moet het merk Artigli met stip op één staan op jouw shoppinglijstje bij je bezoek aan Noba.

De gouden knopen geven de blouse meteen een elegante touch, waardoor ik op slag verliefd werd! Door deze gouden accenten combineer ik de blouse het liefst met een deze fluffy handtas met gouden ronde handvatjes.

Jas met ruiten – Only

Eén van mijn favoriete merken bij Noba is Only. Hier vind ik elke keer opnieuw super leuke items die helemaal bij mijn stijl passen. Bovendien kan je hier al snel een mooie outfit van kopen zonder honderden euro’s kwijt te zijn. Budgetprof shopping it is.

Deze jas met ruitjes is voor mijn doen aan de ‘klassiekere’ kant, maar met een vlot pulletje eronder (mét kap) is het helemaal m’n ding.

Ik combineer een geklede jas graag met wat chiquere laarzen. Maar als ik naar het werk ga, kies ik toch steeds voor die oh-zo-praktische sneakers.

Bordeaux blouse met gouden details – Vero Moda

Het is geen geheim meer: mij maak je absoluut blij met de losse blouse én gouden details, net zoals de outfit hierboven. Daarom krijgt ook deze blouse van Vero Moda een plekje in mijn dressoir.

De casual blouse draag ik met een ruitjes broek (ja hoor, die zijn helemaal hip deze winter), waar de kleur van de bloes in terug komt.

Door de diepere uitsnede aan de hals draag ik er een zwarte kanten topje onder, zodat het af en toe elegant kan komen piepen. De blouse draag ik opnieuw in de broek en laat ik dan een beetje ‘poffen’.

Share:
Previous Post Next Post

Lees ook

Leave a Reply