About Me

OUTFIT INSPO: dit zijn onze eerste inkopen voor het najaar

28/09/2019

Of we nu het warme weer nog een tijdje willen vasthouden, of dat we toe zijn aan een koeler briesje: de herfst staat al voor de deur. En wat is dan een betere bezigheid om die nieuwe (pre) herfst outfit te shoppen? De ideale kick-off voor dit nieuwe seizoen deden we bij Noba, de multibrand winkel met toffe merken onder één dak.

Klaar voor het najaar!

Een nieuw seizoen? Dat betekent dat wij onze garderobe induiken, onze zomerse looks opbergen en plaats maken voor leuke najaardtrends- en kledij. Benieuwd wat er deze keer in onze shopping tas zit?

Bij Noba zijn er heel wat leuke merken te vinden: van Vila, Vera Moda, Guess tot s.Oliver.  Eén van onze favoriete corners is die die van Only & Vera Moda, waar ik mijn outfit samenstelde. 

Het jurkje heeft een diepe v-insnede (dus doe ik er een zwart kanten topje onderaan) en oogt heel elegant. Om de look wat speels (à-la-Nele) te maken, combineer ik de jurk met een stoere korte jacket in camel kleur. 

Mijn haar steek ik wat omhoog met een crunchie in dezelfde tint als de jas. The details will do the trick.

Het is ‘tijd voor jasjes’ weer

Stijlvol de herft door? Dat begint met de juiste herft (of ‘tussenseizoens’) jas en natuurlijk elegante herfstkleuren.  Dit keer koos ik voor het gracieuze merk ‘Comma’, om mijn outfit compleet te maken.

De mantel in crème is het absolute pronkstuk van deze outfit! Een klassieker met stijlvolle touches: afgewerkt met gouden drukknoopjes, gecentreerd in het midden met een rechte kraag. Een winner op heel wat verschillende combinaties.

Mijn ultieme najaarsjas combineer ik met een witte top, met sier knoopjes. en een classy losse broek met rechte broekspijpen in een warme bruine herfstkleur.

TIP: combineer de losse rechte broek met een (lage) hak, om de broek meer tot zijn recht te laten komen.

Run wild!

Hé, herken je dit jasje? Deze stoere jacket is er inderdaad ook in het zwart. Altijd handig om ‘dat ene jasje’ in alle tinten te hebben, toch? #excuseszoeken.

RAW! Dit leuke T-shirt (inclusief zachte stofjes op de oren en neus – megaschattigis mijn favoriet. Met de tekst ‘Run wild’ erop, matcht dit helemaal met hoe ik mij momenteel voel. Draag dit shirt dus als je je zo vrij als een vogel voelt en zin heb om gekke fratsen uit te steken. (hihi)

Ik ging voor een super comfortabele broek in een kleur die ik nog niet in mijn kleerkast had hangen. De broek heeft een unieke kleur tussen roest en tomaat in. Is hier een benaming voor? Laat het ons dan snel weten, want wij komen er niet uit. 😉

Benieuwd wat je nog allemaal kan vinden bij Noba?! Bekijk zeker onze vorige blogposts: onze eerste ervaring met Noba in ‘Lentemode: geshopt bij Noba‘, onze zomerlook in ‘twinning is winning!’ of kies je favoriete outfit in het artikel ‘dé zomerkleur?! Ga voor geel!’.

Welke outfit is jouw favoriet?!

Share:
Previous Post Next Post

Lees ook

Leave a Reply