About Me

OUTFIT: onze ideale summerlook | Dressed by Ravie Hasselt

01/05/2018

Het is niet nieuw dat wij verzot zijn op shoppen!  Wij halen ons hart het meest op tijdens cozy shopping met een persoonlijke aanpak! Daarom nemen we je dit keer graag mee naar: RAVIE.  De gezellige kledingzaak Ravie ligt hartje van het Limburgse Hasselt, met modieuze (én gevarieerde) kledij voor dames. Een verleiding voor elke fashionlover. 

TIP: Ravie ligt op de botermarkt, één van de leukste plekjes in Hasselt. Dus combineer je shoppingspree met een bezoekje aan één (of meerdere) van de gezellige terrasjes.

Outfit of the day: onze Ravie looks

De gezellig goedlachse eigenares van Ravie, Doortje én haar team ontvangen je graag met open armen in haar aangename shop! Geen held in het combineren of ben je naar iets specifiek op zoek? Zij helpen je met veel plezier en expertise verder!

De trends deze zomer gaan van felle zomerkleurtjes tot zachte pastels. Helena koos voor een schattige roze look en Nele voor een heerlijk casual en losse outfit.

 

OUTFIT HELENA: De roze plissé rok & roze chino

Het is al langer geen geheim meer dat ik van liefelijke outfits hou. Roze is daarbij uiteraard onmisbaar! Mijn hart maakte een sprongetje toen ik deze elegante roze plissé rok voor het eerst in de rekken zag hangen. Die. Moet. Ik. Hebben. De lengte van de rok is ideaal voor me: mijn witte Campina benen zijn dit voorjaar nog even opgeborgen voor publiek en toch kan ik met hartelust een luchtige rok dragen. Eén van mijn pronkstukken deze zomer.

De plissé rok combineer ik met een witte crop trui met gouden dots. De trui heeft een ideale uitsnijding net boven de rok, waardoor de trui mooi over de rok valt, maar geen ‘baggy’ gevoel geeft.

TIP: De trui kan ook in de rok gedragen worden om je figuur nog net iets meer in de kijker te zetten. (zorg dan alleen niet dat je de rok té veel doet poffen, anders krijg je een verbreding aan de buik. En let’s face it, nobody wants that)

Om nog even in het geliefde roze te blijven, stuitte ik in tijdens mijn speurtocht op een roze chino. De broek is opnieuw de perfecte combinatie met mijn wit-gouden trui.  De stof is heel zacht en zit daarom héérlijk in de zomer. Een platte ballerina, instapper of hak: het kan er met gemak onder.

Net iets te warm voor een trui? Een zijden top met kanten afwerking is dé oplossing. Met dit soort top blijft de look elegant, maar toch heerlijk fris. Als het ‘s avonds weer afkoelt kan je er met gemak weer een trui over trekken. Handig toch?!

OUTFIT NELE: subtiele tropische mood

Deze Avah broek van Wearable stories zit echt leuk en oogt super elegant. Ze zit iets strakker rond te heupen en is los rond de benen. Ideaal voor warme lente- en zomeravonden op een terrasje. Zeker aangezien het stofje van de broek super dun is!

Deze look is ideaal te combineren met witte sneakers voor een vlotte look (zo draag ik het dus graag). Maar je kan ook gaan voor een sandaaltje of hakje om de outfit frivoler te maken. Beiden zijn er alvast super leuk onder.

Het welbekende Belgenweer met daarbij af en toe een stevige bui en dan plots weer veel zon, zorgt ervoor dat ik me graag kleed in laagjes. Een wolkje? Dan hou ik lekker mijn sweater aan. Breekt de zon dan toch plots door, dan doe ik alles voor dat mooie bruine tintje en hiervoor is deze zijden top i-de-aal!

De tropische print op de deze broek is super subtiel en dat maakt dat ik koos voor een ietwat drukkere chique-doorschijn-sweater (Bibi is weer woorden aan het verzinnen, maar je weet best wat ik bedoel ;p). Deze sweater is super elegant (lees: V-hals) en luchtig. Ik vind het vaak moeilijk om lente en zomer vestjes te vinden die niet te dik zijn maar toch warm genoeg. Deze sweater is hier perfecto voor.

Ken jij Kledingzaak Ravie in Hasselt al?

Nee? Rep je dan zo snel je kan naar de Botermarkt 5 in Hasselt. In de winkel kan je immers niet alleen terecht voor de leukste mode, maar kan je jouw outfit helemaal af maken met de bijpassende schoenen, juwelen, horloge en handtas. Wij zijn alvast helemaal ingepakt door de charmes van de gezellige fashionstore in Hasselt.

Kan je niet wachten? No problemo? Ravie heeft ook een webshop voorzien met een super snelle service: https://www.ravie-webshop.be

Share:
Previous Post Next Post

Lees ook

Leave a Reply