About Me

OP-DE-VALREEP: origineel cadeau voor hem & haar

21/12/2017

Ieder jaar zitten wij weer met hetzelfde speurwerk: op zoek gaan naar het ideale of een origineel eindejaargeschenk. Want je wil natuurlijk niet wéér met de zoveelste paar sokken voor hem, en parfum flesje voor haar uitpakken. (Ja face it, dat is té makkelijk).

Ben jij nog op zoek naar een last-minute eindejaarscadeau?! Wij zetten originele cadeaus op een rijtje!

Cadeau voor hem

Rocking Whisky glazen

Whiskey of rum fanaat of gewoon fan om een lekker drankje te drinken uit fancy glazen? Dan is dit wel een leuke gadget. Zeker als de glazen wat scheef staan. & hehe, niemand kan je er dus op pakken als je de wereld een beetje scheef ziet na enkele glaasjes, want ze staan werkelijk zo schuin als de toren van Pisa.

Rocky whiskey glazen – € 22,95

Stalen rietjes: slurp in stijl!

Super functioneel en toch een mooie extra! Een kadootje wat je vriend of man niet zo makkelijk voor zichzelf zal kopen, maar waar hij ongetwijfeld heel happy mee zal zijn. Maar dan komt de vraag bij deze rietjes: is dit wel hygiënisch? We herkennen het allemaal wel: het knabbelen op die plastieken rietjes *brr*. Dit is bij deze stalen rietjes van hoogwaardig staal ‘mission impossible’. De binnenkant van de rietjes zijn te reinigen met het bijhorende reinigingsstaafje. #hellomisterfresh

Stalen rietjes – € 9,95 

Steel Ice Rocks, ice ice baby!

Ijsblokjes, echt wel noodzakelijk bij het drinken van een lekkere cocktail. Maar ze hebben één nadeel: ze smelten en hierdoor wordt je drankje verdunt met water. Niet echt zo bevorderlijk voor de smaak.

De stalen blokjes houden je drankje ook veel langer koud en kunnen handig mee in de afwasmachine.

Deze kleine kubusjes zijn gemaakt van roestvrij staal met een lichte gel in het midden. Je haalt ze – net als ‘echte’ ijsblokjes – uit de vriezer en ze houden je drankje heerlijk koud én ze smelten niet! Geniet dus vanaf nu enkel nog van de rijke originele smaak van je lievelingsdrankje.

Stalen ijsblokjes – €19,95

 

Cadeau voor haar

Halo Selfie light

Meisjes en selfies, ja, wij kunnen er wel van meespreken. Soms is het wel 100 keer proberen tot je écht tevreden bent (en zelfs dan). De ene keer sta je er niet goed op, dan komt de kat achter je doorlopen, krijg je nét een niesbui of komt er net een wolk voorbij de zon geschoven. ARCHHH!  En dat laatste kan echt wel vermeden worden. 

Het is nu eenmaal zo dat zonder de juiste lichtinval een mooie foto maken moeilijk is. Laat die lelijke schaduwen achterwegen en zorg voor veel licht met bijvoorbeeld een halo selfie ring.

De halo selfie ring is zoals de naam het als zegt een ring van licht die je op vrijwel elke smartphone kan schuiven. Er zijn 3 standen van lichtintensiteit te kiezen dus voor zo goed als elke situatie kan je de geschikte helderheid instellen.

Er zit een kabeltje bij om deze oh-zo-toffe gadget (luxeproduct it is) mee op te laden en hiermee kan je tot 45 zuiver licht mee toekomen. Vergeet dus zeker niet op tijd op te laden.

Halo selfie light – 19,95

 

Giftbox: het perfecte geschenk voor ‘haar’

Haarproducten krijgen als geschenkje is voor meisjes en vrouw die veel waarde hechten aan hun kapsel hét ideale kerst- of nieuwjaarcadeau. Vraag natuurlijk subtiel vooraf na wat voor haartype je vriendin, moeder of zus heeft want niets zo ergerlijk als voedende shampoo gebruiken op erg vettig haar.

Grappig cadeau

Zijn jouw familieleden een beetje saai, en vragen ze ieder jaar ‘niets’ als geschenk? Zet ze dan op hun nummer en geef hen ook echt ‘niets’. #evillaugh

Gift of nothing – 8,95 

 

Jou origineel cadeau nu wél gevonden?

Nog meer leuke en originele kerst- en nieuwjaarscadeau’s kan je vinden op coolgift.com.
Vind daar dé perfecte gadgets voor diegene die al alles hebben!

Share:
Previous Post Next Post

Lees ook

Leave a Reply