About Me

OOTD: stijlvol de zomer in met two-piece outfit & hoge taille! | NOBA

22/02/2019

Tijdens onze shoppingspree zijn we altijd op de ‘look out’ voor unieke stukken die nét wat anders zijn dan anders. Wij deden o.a. onze voorjaarshopping bij Noba – de multi concept store met heel wat hippe merken onder één dak – waar we heel wat speciale items op de kop konden tikken.  De vele keuze mogelijkheden maakte de shopping nog leuker!

Meer weten over Noba? Lees hier meer!

Two-piece outfit

Op zoek naar een echte eyecatcher? Dan is een two piece outfit een ideale keuze! De outfit bestaat – zoals de naam zegt – uit twee aparte, maar wel bij elkaar horende kledingstukken die één mooi geheel vormen als je ze samen draagt.  Tijdens onze shopping werden we beide verliefd in één oogopslag: dit geweldige two-piece suit van Only.

Stijlvol, elegant maar toch met een speelse toetsen: dit klassevolle pak met gestreepte broek en blazer konden wij niét laten hangen in de winkel. De gemakkelijke stof van het pak zorgt voor een vlotte draagwijze en de strepen voor een verlengend effect. De felle groene kleur maakt dan weer dat het pak extra de aandacht trekt.

TIP: combineer het pak met stijlvolle hakken voor een elegante look, of draag er sneakers onder voor een meer dagelijkse look.

#OOTD van Nele

Een two-piece outfit kan in verschillende vormen. Niet alleen een pak, maar ook de top en onderstuk kunnen aanvullend werken op elkaar. Ik koos voor deze zwoele zomer outfit met tropische print.

De vleermuis mauwen geven de look een feestelijke en sierlijke touch. De kleurrijke bloemen doen de outfit nog extra zuiders aanvoelen.

“Ik voel me een beetje de blonde Belle Perez met deze outfit! Sexy met een zuiders tintje, heerlijk om te dragen in de zomer. Zéker op vakantie!” – Nele

TIP: zijn de zwoele zomeravonden toch nog ver zoek? Combineer de fleurige bloemenbroek dan met een losse kleurrijke trui.

#OOTD van Helena

Helemaal hip dit seizoen? De hoge taille! En wij zijn blij om deze trend, want de juiste hoge getailleerde broeken accentueren je figuur en kunnen daardoor enorm afslanken. #win! Hoe combineer je die stijlvolle trend nu?

Ik ben fan van zwarte broeken omwille van hun verslankende kracht. Ik stond helemaal versteld toen ik de zwarte broek dan ook nog eens in hoge taille ging passen. Waw! De dame langs me in het pashokje was zo geïmponeerd toen ik de broek aan had, dat zij ze ook gelijk heeft gekocht. Toen wist ik het: deze broek is een ge-wel-dige aankoop!

Ik combineer de must-have broek met een met een losse t-shirt met gedurfde opdruk en met een pied-de-poule sjaal. Misschien kan je die laatste nog wel in je oma’s lade vinden – de welgekende’foulard’ –  zo niet, kan je ze wel bij Noba shoppen, want ze zijn weer helemaal hip!

Combineren met deze broek is best eenvoudig, ook met zijn hoge taille: zowat elke t-shirt sluiten mooi aan op de broek, maar ook een oversized trui, die je vooraan een beetje instopt kan perfect!

Photography: Kris Van de Sande & Five More Minutes

In Fashion by
Share:
Previous Post Next Post

Lees ook

Leave a Reply