About Me

OOTD: het-is-eindelijk-zomer outfits | NOBA fashion

24/06/2020

Shoppen in een winkel verloopt vandaag niet meer helemaal hetzelfde als voorheen. We moeten voorzichtiger zijn voor onszelf en voor de anderen.  Maar daarom hoef je (offline) shoppen zéker niet van je to do lijst te schrappen!  Je kan er het beste van maken en je winkels nauwkeurig selecteren. Wij bezochten ons vaste shopping paradijs Noba en voelden ons helemaal veilig en comfortabel in de winkel (ook met mondmasker).

Het personeel bij Noba deed er alles aan om het shoppen zo aangenaam mogelijk te laten verlopen. Zo kwamen we weer met een happy gevoel naar buiten met onze favoriete zomerse items!

Wat hebben we geshopt? Hieronder kan je zien welke items we gekozen hebben en hoe ze te stylen.

Jeans jurk met knoopjes

Denim is en blijft trendy in heel zijn verscheidenheid. Of het nu een eenvoudige jeansbroek is, of een rok of een kleedje,… tijdloos is het ongetwijfeld. Ook al is oversized vandaag de dag helemaal in trek, toch is dit eenvoudig gecentreerd jeanskleedje helemaal ‘je van het’!

“Dit kleedje liet mij onmiddellijk denken aan de pasvorm van een retro jurk dat ik van mijn tante heb gekregen. Ik was dus op slag verliefd.”  – Nele


TIP: Graag nog wat meer retro toevoegen? Duik dan in die lade met sjaaltjes (of die van je moeder) en haal er een sjaaltje met dots (of een andere print) uit en bind deze rond je pols!

Combineer deze eerder ‘brave’ look met een hippie dippie tasje in bohemian stijl. Speelse vrolijkheid alom!

Fleurig blauwe jurk

Met de komende warme dagen zijn wij helemaal in de jurkjes gevolgen, zalig! Dit jurkje met bloemenprint en lange mauwen zorgt voor die ideale zomerlook.

“Ik moet toegeven, ik zou dit op eerste zicht niet gepast hebben, omdat het – dácht ik – niet mijn kleur was. But boy, was I wrong! Intussen is dit jurkje bekroont tot één van mijn favorietjes van de zomer. Eerlijk waar!” – Helena

TIP: wanneer het te warm is voor lange mauwen kan je ze makkelijk opstropen. ‘S avonds, wanneer het wat frisser is, zal je je jurk (en jezelf) dankbaar zijn.

Combineren doe je met makkelijke zomerse sandalen (met of zonder hakje) of een eenvoudige sneaker. Zet je favo sunnies op je neus en you’re good to go!

Maxi jurk met bloemenprint

Omdat we er niet genoeg van krijgen: de bloemenprint is hot and happening deze zomer! De bloemenjurk van het merk ‘Dazzling’ (Prijs kwaliteit een heel goed merk als je het ons vraagt!) is een handig zomers item wat je gewoon in je kast wil of zelfs mee in de koffer: de jurk kreukt niet, het lint in het midden zorgt voor een perfecte taillering en de pasvorm zit altijd goed.

Omdat we nu eenmaal een complementaire stijl hebben (en uiteraard een duo vormen), dragen wij soms ook graag hetzelfde: twinning is winning! En echte BFF’s hebben dat helemaal begrepen. Dus: wij kiezen gewoonweg voor dezelfde look!

Situatie schets in de winkel: Helena past jurkje in de paskamers van Noba, komt naar buiten, kijkt in de spiegel: “Jap, die gaat so-wie-so mee”! Nele komt uit de paskamer: “OMG. Waar. Hangt. Die. Jurk?!” Loopt naar het rek met de hoop dat het juiste maatje er nog tussenhangt. En jawel!

TIP: combineer de jurk met sandaaltjes of teenslippers. Vakantiegevoel verzekerd!

Oker met een streepje voor

Deze trendy okerkleurige top is afgewerkt met knoopjes en een lieflijk kraagje. Een handige top om eindeloos te combineren.

“ik heb gekozen voor een tijdloze witte broek met streepjes. De verticale strepen werken verlengend en door de lengte die net stopt boven de enkel, doet een loafer goed zijn werk!”– Helena

Welke outfit is jouw favoriet? 

In Fashion by
Share:
Previous Post Next Post

Lees ook

Leave a Reply