About Me

OOTD: De jurk in het najaar? Die draag je zo!

25/10/2019

Ook al dwarrelt de herfst stilaan binnen,  toch vinden wij dat een jurk dragen als het koud is buiten moet kunnen. Maar hoe style je die jurkjes dan? Wij gingen shoppen bij maison beauté in landen en vonden onze favoriete jurkjes. Dus wij gingen aan de slag om de perfecte outfit samen te stellen, die ook najaars-proof is!

Kaki hemdjurkje

De hemdjurkjes, aahh, wat vind ik dit een top uitvinding! Het A-lijn model zit meteen goed en is zo handig om te dragen en combineren met zowat alle soorten laarzen of sneakers.

Kaki is altijd een favoriete kleur geweest van mij. Dus met deze jurk kan ik absoluut mijn hart ophalen. De subtiele strass op het zakje aan de zijkant geeft een speelse toets aan de outfit.

Niet warm genoeg? Dan pimp ik de jurk met een trui! Ik trek een losse zwarte trui over de jurk en hup: meteen een paar graden warmer.

De jurk combineer ik hier met sneakers met een toffe tijgerprint. Toch iets te fris voor sneakers? Cowboy inspired laarzen of enkellaarsjes will do the trick onder deze jurk.

Jurk met bloemen en herftkleuren

Deze jurk heeft het ideale herfst profiel: warme kleuren en een lieflijke print.

Het kleedje is een handige basic die je los kan dragen voor een babydoll look. Het liefste accentueer ik mijn taille met een riem.

Om de look wat stoerder te maken, pimp ik mijn outfit met (warme!) stevige boots.

Scrunchies for the win. Tegenwoordig vind je ze overal, die handige haarbandjes in allerlei stoffen en kleurtjes. Heb je geen zin om je haar helemaal los te dragen of heb je een gevreesde bad hair day? Draag dan gewoon een toffe scrunchies.

PPST, je kan ook een scrunchie ook rond je pols dragen.

Ik combineer de jurk het liefst met een heerlijk warme jas waar je jezelf helemaal kan induffelen.

Bekijk onze vorige collabs met Maison Beauté!

Meer outfit inspiratie? Bekijk dan zeker onze vorige blogposts: OUTFIT: 5 x zomerjurkjes | Maison Beauté of OOTD: de ‘jungle’ jumpsuit & zomer jurk | zo stylen wij!

In Fashion by
Share:
Previous Post Next Post

Lees ook

Leave a Reply