About Me

MUST-HAVES: beauty bij de apotheek

03/08/2019

We staan er misschien niet altijd bij stil, maar bij de apotheek kan je ook terecht voor kwalitatieve beauty producten. Wij testen graag enkele toppers uit de apotheek. Geen tijd of zin om bij een apotheek zelf je aankopen te doen? Ga dan eens snuisteren in de online apotheek.

HELENA TEST

1.  Wimperserum van Vitry

Mascara doet vaak al wonderen, maar dit betekent niet dat we onze wimpers wat extra kunnen boosten. Net zoals we onze huid de beste zorgen proberen te geven, doen we dit ook voor onze wimpers. We proberen geregeld wimperserum’s uit en waren dan ook erg benieuwd naar de Toni’Cils Serum van Vitry. Het is een veilige variant (hypoallergeen!) die voor een versterking zorgt, een natuurlijke wimperlook en haaruitval vertraagt.

Met het handige borsteltje is het product makkelijk aan te brengen, net zoals een mascara. Voor een merkbaar resultaat zou je minstens 15 dagen het product ‘s morgens en ‘s avonds dienen te gebruiken.

“Na de test met de Vitry serum, merk ik dat mijn wimpers door dit product wat sterker zijn en ze lijken ietsje dikker, omdat er minder wimpers uitvallen. Ik merk niet meteen dat mijn wimpers langer zijn, maar zeker een gezonde boost op een veilige manier voor mijn ogen en wimpers.”

Goed om te weten: de Toni’Cils Serum van Vitry kan je ook gebruiken als wenkbrauw serum voor vollere wenkbrauwen.

2. Hyaluron-filler van Eucerin

Bij de apotheek kan je heel wat skincare oplossingen vinden voor je huid. Eucerin is een bekend merk wat je in de apothekersrekken kan vinden. Uit het gamma nemen we de Hyaluron Filler oogcrème‘ onder de loep. Een crème met hyaluronzuur die verder in de huidlagen dringt om diepere rimpels aan te pakken, om zo voor een verjongde uitstraling te zorgen.

“Deze crème is absoluut een vaste waarde geworden in mijn dagelijkse skincare routine. Ik breng de hyaluron filler ‘s morgens en ‘s avonds aan net onder mijn ogen. De structuur van het product voelt erg aangenaam en licht op de huid.”

NELE TEST

3. Make-up van Deborah Milano

Een nieuw merk ontdekken is altijd een feest voor ons! Zeker als het brushes en kwastjes zijn!

Deborah Milano is een make-up merk uit Italië waar wij nog nooit van gehoord hadden. De kwastjes zijn erg symplistisch, zonder al te veel tralala en doen wat ze moeten doen. De make-up van Deborah Milano is bovendien hypoallergeen, waardoor echt iedere vrouw deze kan gebruiken!

Het merk heeft naast de kwastjes ook lipliners, wenkbrauw- tot oogpotloden. Een ruim assortiment dus aan producten die erg kwalitatief zijn en de ideale starterskit.

4. Nagelverharder van Mavala

‘Het achterlopen op deadlines, het ervaren van stress, je werk niet rondkrijgen,… Allemaal situaties die niet goed zijn voor je nagels, althans toch niet die van mij. Ik ben een fervente nagelbijter en vooral als ik stress ervaar, grijp ik snel naar deze tic. In het verleden probeerde ik steeds bewust te zijn hiervan of mijn nagels te lakken om dit tegen te gaan, maar dit hielp maar beperkt. Ik lak nu wekelijks mijn nagels mij deze nagelverharder van Mavala en hierdoor worden mijn nagels versterkt, bijt ik er minder op en worden ze dus langer..‘ – Nele

De nagelverharder is een nagellak die bestaat uit twee lagen. De nagel wordt enerzijds verhard door de 2 lagen die zich verbinden met elkaar en de nagel wordt anderzijds ook van binnenuit gevoed om te voorkomen dat ze makkelijker zal breken.

Voordelen van Mavala nagel verharder:

  • Het regenereert de nagels, verhardt ze en reconstrueert ze.
  • Het helpt het natuurlijke proces van keratinisatie van de nagels waardoor ze resistenter worden.
  • Doordringt de nagellaag om de drie belangrijkste lagen van de nagel te verbinden.

Tip: in contact met zeewater en veel zon zal de bovenste laag van de nagelverharder wat verkleuren (gelig) en dit is niet erg mooi. Ga met een fris zomers kleurtje over je nagels en klaar is kees.

Haal jij wel eens beautyproducten bij de apotheek?!

Share:
Previous Post Next Post

Lees ook

Leave a Reply