About Me

MUST HAVE: Touche Éclat Yves Saint Laurent | Review

11/04/2017

Al een tijdje staat de Touche Éclat van Yves Saint Laurent op mijn ‘want’-lijstje. Why? De highlighter zou de ‘magie’ bevatten om te weinig slaap en vermoeidheid om te toveren naar een stralende look. Dit in enkele ‘klikken’. Make-up artists zijn laaiend en wij hebben terug hoop! #frisgezichtje

Legendarisch beauty-product

De kans is groot dat je de Touche éclat al kent, of zelfs al gebruikt. Het is een vaste waarde in de badkamer, of in de make-up koffer van heel wat make-up artists. Net zoals een chanel°5 of de blauwe pot van Nivea, heeft de Touche Éclat pen een plaatsje veroverd in de beautywereld.

Touche Éclat – Yves Saint Laurent – €31,61

Wat is Touche Éclat?

In tegenstelling tot wat veel mensen denken, is de Touche Éclat geen concealer, maar eerder een natuurlijke highlighter. Door met Touche Éclat te gaan highlighten, ga je er frisser uitzien, en de vermoeidheid verbergen.

Hoe werkt het?

Touche Éclat werkt een beetje zoals een gewone pen. Namelijk met een handig klik-systeem. 1 of 2 keer klikken is al voldoende. Voor het eerste gebruik kom je echter pas met 30 klikjes. Je kan de make-up makkelijk aanbrengen met het borsteltje aan het uiteinde. Verder ziet de goude pen er gewoonweg mega ‘fancy’ uit.


Hoe aanbrengen?

Je kan Touche éclat voor meerdere toepassingen gebruiken in je gezicht. Breng korte streepjes aan op de plaats waar je wil highlighten en blend door met je vingertoppen zachtjes te deppen. Ik gebruik zelf de kleur ’02 Luminous Ivory’. Ietsje lichter dan mijn huid, met een eerder gelige ondertoon, waardoor ik ook eventuele blauwe kleur rond mijn ogen kan wegwerken.

 1. Ogen liften en verhelderen
  Breng aan boven je wenkbrauw om een mooi liftend effect te krijgen.
  Binnenkant van je ooghoek (waar de meeste een beetje blauw zijn) – Geel is de complementaire kleur van blauw, en zal dat tussen tegengaan.
  Bovenaan aan je jukbeen, waardoor je ogen ook helderder gaan worden.
 2. Neus modelleren en dunner maken
  Trek een verticale lijn in het midden van je neus, en langs de randen van je neusvleugels
 3. Lippen accentueren
  lijntjes aan je lippen, aan de zijkanten van je lippen (boven en onder) en op de cupido boog van je lippen.

Conclusie

I’m happy! Met deze gouden pen op zak, ben ik altijd gewapend tegen vermoeide ogen en donkere lijntjes. Makkelijk om snel even bij te werken, en al helemaal handig in formaat. Bovendien ziet de stift er erg stijlvol uit. *My precious*

 

In Beauty by
Share:
Previous Post Next Post

Lees ook

Leave a Reply