About Me

MOEDERDAG: zo verrasten wij onze mama’s met het ideale cadeau!

27/05/2018

Wij hebben onze liefste mamies goed in de watten gelegd bij moederdag, want er is niets leuker dan onze mama’s eens goed verwennen.

Het kiezen van een moederdag cadeau is dan ook helemaal niet zo makkelijk, want er is zoveel keuze. Daarom kozen wij er dit jaar voor om ons moederdagcadeau via Greetz  te bestellen. Een postorderbedrijf met een waaier aan leuke geschenkjes voor iedereen, én ze bezorgen het ook nog eens aan huis, al dan niet met wenskaartje.

Wat is Greetz.be?

Greetz.be is een online giftshop waar je kan kiezen tussen bloemen, leuke kaartjes, ballonnen, dranken of chocolade (ja je leest het goed #nomnom). Wat ook erg leuk is aan deze website is dat je de items die je shop helemaal kan personaliseren! Denk aan wenskaarten met een persoonlijke foto, een ballon met jouw eigen ontwerp of zélfs een fles wijn met een afbeelding van jezelf. Eens je een cadeau gekozen hebt, kan je ervoor kiezen waar en wanneer het pakket mag aankomen. Het pakket kan rechtstreeks afgeleverd worden bij de persoon voor wie het cadeau bestemd is. Handig (én tijdsbesparend), toch?!

Onze Greetz bestelling

Wij kozen ervoor om onze mama’s te verrassen met een leuke bos bloemen!

Met een boeketje op moederdag zit je altijd goed. Denken wij dan. Wij probeerde goed de smaak van onze mama’s in te schatten bij het kiezen uit het brede gamma op greetz.be. Tip: Niet zeker van je keuze? Pols anders eerst even bij de papa, die heeft wel al vaker iets moeten goed maken ;-).

 

Nele: ‘”Zo weet ik dat mijn mama niet into roze bloemen is en eerder houdt van een groen boeket met subtiele bloemen hierin. Daarom koos ik ook voor het ‘boeket Linda’. Dit is helemaal haar ding’.

Helena: ‘Mijn mama is één uit de duizenden. Ze is helemaal verzot op bloemen, met echte groene vingers. Daarom ging ik resoluut voor een prachtige bos bloemen. Daar kan ik mijn mama AL-TIJD mee plezieren. Ik koos voor het boeket “Greetz”. Dit klassevolle boeket met rode accenten zou gegarandeerd een schot in de roos zijn! (hehe, see what I did there ;-))

Kaartje dabei?!

Bij een bloemetje hoort ook een kaartje! Ahja, voor dat grappige tekstje of lieve gedichtje! Je er bijvoorbeeld voor kiezen om voor een voorgedrukte moederdag boodschap te gaan. Maar als je toch dat tikkeltje meer wil doen, kan je gaan voor een gepersonaliseerde kaart. Voor die éxtra persoonlijke touch!

Kies een patroontje dat je op je kaart wilt, sleep er een foto in van je mama en kies zelf de tekst. Zo simpel is het!

Je kan ook gaan voor een leuke quote en in de brief een leuke gepersonaliseerde tekst! Voor ieder wat wils.

Onze Greetz ervaring

YAY

  • De interface van de online webwinkel is super handig: in één oogopslag zie je wat er te bestellen valt en hoe
  • het bestellen van bloemen of een kaartje is kinderspel. Een overzichtelijke structuur die je met makkelijke stapjes doorheen het shoppingproces neemt.
  • De boeketjes werden geleverd in een grote doos. Dit geeft toch wat meer een verrassingseffect.
  • Je zou dan kunnen denken dat de bloemen doorheen hun reis naar de bestemming helemaal verslenst zijn maar dit is helemaal niet waar. Er wordt gezorgd dat de bloemen in een bakje water staan waardoor ze enkele dagen in de doos kunnen ‘overleven’. Hoeraay!
  • Via een tracking link konden wij het pakket volgen, waar het zat en wanneer de levering voorzien zou zijn.
  • De klantendienst is makkelijk te bereiken via chat, mail of telefoon.

NAY

  • Tijdens je shoppingspree ga je helemaal los op je bestellingen, want de prijzen zijn erg schappelijk! Maar nadien komt er een degelijke verzendingskost bij, waardoor je soms op een heel ander bedrag uitkomt.
  • Een speciale levering op zondag (zoals moederdag) kan! Yay! Maar daar komt een extra meerkost bij. Wij betaalde 9,95 extra voor deze verzending.
  • Als je zeker wil dat je bestelling op tijd aankomt, bestel het boeket dan een dag voordat je wil dat het aankomt zodat er nog een marge op zit. Beter te vroeg dan te laat denken we dan.
  • De tracking link, waarmee je je pakketje kan volgen, klopte voor ons niet helemaal: de levering zou gebeuren op moederdag, maar is een dagje later aangekomen. Er staan ook geen details bij wanneer de levering zou gebeuren. Waardoor het uur een complete verrassing is.

Unboxing

Nele: “Over een verrassingeffect gesproken, mijn mama was dol gelukkig. Zo gelukkig zelfs dat ze even naar de doos heeft staan staren. Ook Dokus (onze kat) was wat nieuwsgierig maar misschien toch net de tikkeltje minder gelukkig (zie foto).”

Helena: “Ik was er helaas niet bij toen mijn mama de doos open deed, maar ze liet me nadien weten dat ze het oh-zo-leuk vond op deze manier verrast te worden! Ook al kwamen de bloemen wat later, ze waren nog steeds erg mooi!”

Nooit meer twijfelen over een (moederdag) cadeau!

No panic, volgend jaar is het kiezen van een leuk moederdag cadeau een fluitje van een cent! Is je mama niet into bloemen of kaarten, dan zit je bij chocolade of een gepersonaliseerde mok ook steeds goed!

Tip: op 10 juni vieren we ook vaderdag! Wat dacht je van een gepersonaliseerde wijnfles of bierpakket?

Share:
Previous Post Next Post

Lees ook

Leave a Reply