About Me

COCOONING: me-time moment met Weleda

19/10/2018

De dagen korten en het wordt stilletjes aan (heel stilletjes aan) frisser en koeler.  Niets beter dan een warm relax avondje op een frisse herfstavond, vinden wij dan! We zijn beiden helemaal gek van lekker cocooning, en daarbij horen voor ons ook heerlijke geuren.  Zo vinden we Eucalyptus en lavendel onze persoonlijke “wellness” geuren. Bovendien hebben ze een  kalmerend en rustgevend effect.  Net wat we nodig hebben! Wij laten zien hoe Weleda, een merk gespecialiseerd in natuurlijke skincare, ons hiermee helpt.

VIDEO: Hoe creëert Helena haar ideale me-time moment? Bekijk het hier!

Me-time met Weleda

Ben jij ook gebeten om je heerlijk cocooning avondje in te zetten? Met deze producten van Weleda slaag je er zeker in om een ontspannen avond te beleven.

 

Relax zuiverende roomspray

Niets zaliger dan een huis waar een zalige geur hangt. Thuis, een plaats waar we helemaal onszelf willen zijn en waar we gezellig willen wegzakken in onze zetel. Na een lange werkdag hebben wij het niet altijd even makkelijk om helemaal tot rust te komen, en de stress van de werkdag achter ons te laten. We blijven steeds hangen in het ‘bezig blijven’. Van ons werk, naar onze computer om verder blogpost te schrijven of om een online aankoop te plaatsen (ja, ook dat is intensief). Ons hoofd blijft op volle toeren draaien.

Het is dus niet makkelijk om de klik te maken en je gedachten uit te zetten. Vaak kan je dit niet helemaal uit jezelf en heb je een duwtje in de rug nodig. Wat helpt bij ons, is om een geurtje te verpreiden in de ruimte, waardoor we ons beter bewust worden van het “ontstress” moment. Geleidelijk aan zal je ook de geur herkennen als jouw ultieme ‘ontspan’ moment. Ideaal toch?!

Dus: spray & relax!

 

Ontspannende douchecrème & ontspannende body olie

Wat ons helpt om de drukte van het dagelijks leven aan de kant te schuiven is het letterlijk van ons af te douchen. Als je doucht wordt je helemaal bewust van je eigen lichaam op dat moment. Gebruik hier deze ontspannende douchecrème van Weleda met overheerlijke lavendelgeur, tijdens een zalig warme douche.

Na onze douche, gebruiken we regelmatig een olie om onze huid optimaal te hydrateren.  Met deze ontspannende Body Oil verzorgen we niet alleen de huid, maar werkt relaxerend door het zalige aroma.

“Dit is mijn ab-so-lute favoriet van het gamma. Intussen gebruik ik de olie bijna elke avond voor het slapen gaan. Mijn lichaam voelt zich meteen meer ontspannen door de zachtheid en die geweldige lavendelgeur. Ik kan er niet genoeg van krijgen” – Helena

 

Milde reinigingsmousse

‘s Avonds goed reinigen is een must. Maar een goede reiniging kan ook heel ontspannend werken. Deze schuimende mousse zorgt voor extra zachtheid en een wellness momentje in de badkamer. De foam reinigt tot diep in de poriën zodat je na de reiniging achterblijft met een fris en gereinigd gevoel. 

TIP: voor een écht me-time moment las je best een #nomakeup dag of avondje in. Een gereinigd gevoel zorgt voor éxtra ontspanning.

 

Hydraterende dagcrème

Een goede verzorging van de huid is belangrijk, zeker in de winter. Onze huid heeft dan extra aandacht nodig. We verwennen deze graag met  een hydraterende crème met Iris extracten. De huid voelt lekker zacht aan, waardoor je nog meer kan genieten van je moment.

Wist-je-dat: De Iris bloem heeft de status van geneeskruid, het werkt onder andere ontstekingsremmend en wordt ingezet bij de behandeling van onder meer acne en eczeem. In de homeopathie wordt deze Iris gebruikt vanwege zijn geneeskrachtige werking.

 

Ontspannen met Weleda

Helemaal de kriebels gekregen om ook jouw me-time moment in te plannen? Bij Weleda shop je jouw favoriete items online of in je dichtstbijzijnde drogist.

Wat is jouw ideaal me-time momentje? Laat het ons weten!

Previous Post Next Post

Lees ook

Leave a Reply