About Me

MAKE-UP: Glamour look met Mylène | Time to shine!

12/02/2021

Time to glam! Of het nu gaat om een gezellige stay-at-home datenight, een speciale dag of desnoods een tripje naar het bos. Wij vinden genoeg redenen – ook nu  – om onze look eens helemaal om te toveren! Best of all things? Het hoeft totaal niet moeilijk te zijn. Bekijk onderstaande video mét eenvoudig stappenplan voor een glamoureuze make-up look.

Mylène Glamour Look favo’s

Yay! Wij testten voor deze tutorial de make-up producten van Mylène uit. Je shopt alle items online, op de webshop van Mylène. Benieuwd naar onze absolute favo’s? Hier komen ze!

  1. Een geslaagde make-up look start met het aanbrengen van een goede primer! We gebruiken hier de Eye Shadow Primer. Hierdoor blijft je make-up namelijk beter zitten en zorg je ervoor dat je oogschaduw niet ophoopt tussen de plooitjes van je ooglede
  2. Helemaal dol verliefd op het oog palette van Mylène: het nieuwe The Essentials Eye Shadow Palette bevat een prachtige mix van 6 kleuren. De structuur is heel aangenaam om aan te brengen, met een shiny finish. De pigmentatie is to die for!

AANBRENG TIP: Breng eerst de kleur ‘latte’ aan als transitiekleur in de arcadeboog. Een transitiekleur is een neutrale oogschaduwkleur die je aanbrengt als basis, zodat je later de verschillende kleuren op je bewegend ooglid en het wenkbrauwbot makkelijker kan blenden. Gebruik daarna de kleur ‘mulberry’ en breng aan over het bewegend ooglid. Blend deze tint mooi uit naar boven toe zodat het bovenaan minder intens is. Het geheim van deze smokey eyes look zit in het verloop van de kleuren. Zorg er dus voor dat je de oogschaduw laag voor laag aanbrengt: hoe dichter bij de wimpers, hoe donkerder.

Breng in de binnenste ooghoeken de kleur ‘rosé’, ‘champagne’ of ‘brandy’ aan. Deze lichtere tinten zullen ervoor zorgen dat het zwaartepunt aan de buitenkant ligt, zodat je ogen een optische lift krijgen.

3. Ben je klaar met het aanbrengen van deze drie kleuren? Dan is het tijd om te vervagen! Blend de kleuren met een blendingpenseel zodat ze mooi in elkaar overlopen. Een penseel die écht doet, wat het moet doen.

4. Ook eentje die niet meer van ons lijstje weg te denken is: de Volume Explosion Mascara Black. Een top mascara die zorgt voor zowel lengte als volume! Say hello to een verleidelijke blik!

AANBRENG TIP: breng meerdere lagen aan op je wimpers om de look compleet te maken en extra intensiteit.

Let’s shine!

In Beauty by
Share:
Previous Post Next Post

Lees ook

Leave a Reply