About Me

LOCAL TIP: Marie-Antoinette | Paradijs voor accessoires-lovers

21/06/2017

Elke maand zetten wij onze favoriete hotspot in de kijker. Écht van bij ons. Onze ‘hometown’ Sint-Truiden heeft volgens ons heel wat te bieden. Wij nemen je graag mee op pad!

_______________

Deze maand nemen we je mee naar: Marie-Antoinette
Bekijk hieronder onze VLOG!

Wie is ze?

Marie-Antoinette: De koningin van de accessoires (en van Frankrijk). Ze hield van mooie dingen en volgde steeds de laatste mode en trends. De excentrieke vrouw bezat dan ook schitterende stukken. Uhm Jealous?

In onze beloved town Sint-Truiden ligt een kleine weerspiegeling van haar collectie en elegante stijl. De winkel is helemaal geïnspireerd in het teken van Marie-Antoinette, vandaar de naam. Laat je meevoeren met de levendige stijl van dit schilderachtige pareltje.

Waarom moet je er zéker langs gaan?

Ben je fan van leuke accessoires? Beter wordt het bijna niet! Haal hier je hart op aan trendy juwelen, of er nu bling-bling of net de sobere variant op je verlanglijstje staat.

Geef je over aan de leuke merken (oa. Ted Baker), frivole sjaals, leuke kledij, schoenen,… Je kan het hier allemaal vinden. En dát in een decor van de bovenste plank, met veel prints op de muren, kleine schatten en uiteraard véél roze. Lees: All very lady like!

De charmes van eigenares Cindy maakt een bezoek aan deze schattige shop nog zoveel leuker. “Een snoepwinkel voor dames” noemt ze het zelf. Wij wanen ons zélf even koningin tijdens onze shoppingspree. Want wij voelen ons meer dan welkom in haar klein paleisje.

Waar moet je zijn?

Marie-Antoinette is te vinden nabij het gezellige Sint-Marten-plein.

Tip: Rondom dit gemoedelijke plein liggen toffe zaakjes, zoals de Posterijen (het voormalig postkantoor). Ga hier na het shoppen zeker langs om een lekkere croissant te verorberen.

Benieuwd naar de collectie van Marie-Antoinette? Die ontdek je op de website en Facebook.

Marie Antoinette Sint-Truiden Blog Fivemoreminutes

Benieuwd naar onze vorige local tip in Sint-Truiden? Check it out!

Share:
Previous Post Next Post

Lees ook

Leave a Reply