About Me

Getest: KIKO oogschaduw palet

13/02/2017


KIKO is een Italiaanse cosmeticamerk dat kwalitatieve make-up aanbiedt voor een betaalbare prijs. Je kan de make-up vinden in de KIKO winkel (Hasselt, Leuven en Brussel) of in hun online shop www.kikocosmetics.com. Het merk is – gelukkig – ook dierenproefvrij.

REVIEW: Smart Eyeshadow palette

Ik testte het oogschaduw palet 02 ‘Warm Tones’ van KIKO, met 10 kleuren oogschaduw met verschillende finishes.

Kleur

De kleuren in het palet zijn een mix van mat en shimmer. De keuze aan bruintinten zijn ideaal als je graag met aardetinten werkt die heel natuurlijk ogen. Geen gebrek aan mogelijkheden dus.

Textuur

De textuur van het de oogschaduw voelt stevig, maar toch een beetje ‘creamy’ aan, waardoor je goed kan dekken en makkelijk blenden.

Verpakking

Het palet is een strak ogend doosje met kleuren van licht naar donker. Het is een kleiner palet, waardoor het handig en compact is om mee te nemen in je handtas of toiletzak. De spiegel binnenin het doosje (over de hele lengte) is daar ook ideaal voor. Een dubbele applicator krijg je ook nog mee in het palet, waar ik iets minder fan van ben: het kussentje neemt de make-up goed op, maar maakt nogal harde lijnen op het oog. Zelf gebruik ik liever een oogschaduw penseeltje waardoor je nog beter kan blenden.

Resultaat

KIKO Smart Eyeshadow Palette 02

In Beauty by
Share:
Previous Post Next Post

Lees ook

Leave a Reply