About Me

KERSTTIP: zo verstuur je makkelijk kerstkaarten dit jaar!

13/12/2019
Ho ho hoo-ja, wat hebben we er zin in! Die heerlijke kerstsfeer met alle tierlantijntjes en gezellige lichtjes die erbij horen. Wij zijn absolute kerst nuts en daarbij hoort uiteraard ook, jawel, het versturen van kerstkaarten!
Kerst gaat uiteindelijk om het samen zijn, gezellig vieren met iedereen en elkaar het beste wensen. Met dat laatste begint het bij ons al helemaal te kerst-kriebelen! Wij gaan met plezier – en veel toeters en jingle bellen  – creatief aan de slag met onze eigen kerstkaartjes!
We gaan hiervoor aan de slag op kaartje2go.be, een website waar je kaartjes snel kan ontwerpen. Lees hieronder snel verder hoe!

Online kerstkaartjes maken

Een volledig gepersonaliseerde kerstkaart maken, ingewikkeld? Fout! Wij houden ervan om een persoonlijke touch te geven als het gaat om onze kerstwensen en daar is gelukkig niets moeilijk aan. Yes! Je kan natuurlijk wel zo creatief gaan als je maar wil.
Gelukkig bestaan er heel wat mogelijkheden om tegenwoordig snel en eenvoudig een kerstkaartje te maken, te schrijven én op te sturen in één keer. Klikt als (kerst)muziek in onze oren!

Een persoonlijke kerstkaart maken? Simpel!

Een leuke kerstkaart maken en versturen online is in 1,2,3 gebeurd! Hoe? Wij nemen je mee door onze stappen.

  • Kies dan voor een leuk ontwerp waarmee je aan de slag kan.

  • Jouw kerstwens en tekst kan je helemaal naar je hand zetten. Sommige kaartjes bieden zelfs de mogelijkheid om er een foto, figuren en/of kaders in te plaatsen, om helemaal te personaliseren. Wij kiezen liefst voor deze laatste optie, zo geven we nog net dat tikkeltje extra aan onze kaartjes.

  • Kies je formaat van het kaartje.

  • Als dat nog niet genoeg is kan je ook nog eens kiezen voor de papiersoort van je kaartje, de kleur van enveloppen én een aangepaste  sluitzegel (onze favo optie!) die je zelf kan uitkiezen.

  • Het enige wat je dan nog moet doen is het adres, of meerdere adressen invullen. De kaartjes worden dan automatisch verstuurd! Geen postzegels plakken nodig (deze worden meteen verrekend in de verzendprijs).

Dit zijn de voordelen van online versturen

  • De keuze aan voorgemaakte kerstkaarten is enorm groot en een feest om uit te kiezen.
  • Het is eenvoudig om zelf een kaartje te maken met een eigen foto. Voor die extra persoonlijke touch!
  • Geen gedoe meer met kaartjes uitzoeken, zelf schrijven, het juiste formaat enveloppen én postzegels zoeken.
  • Snelle keuze tussen verschillende enveloppen (zelfs gouden! Whut?!) en – onze favo – een leuke sluitsticker op je enveloppe die je kan uitkiezen.
  • Bestel je een pakket kaarten worden deze de volgende dag al bezorgd (binnen België). Maar je kan de kaartjes ook rechtstreeks versturen! (TIP: bestel je kaartjes zeker op tijd, zo komen ze nog voor kerst aan. Want ja, de kerstman heeft het rond deze periode uiteraard iets drukker.)
Laat je dit jaar dus helemaal inpakken door de prachtige designs en leuke gepersonaliseerde ideetjes tijdens die kerstdagen.

Gaan jullie dit jaar kerstkaartjes versturen?!

Share:
Previous Post Next Post

Lees ook

Leave a Reply